KIRPPISTELYÄ osa 2.

03 joulukuuta 2011

Syksyn mittaan ahkera kirppistely on tuottanut tulosta... Kaikenlaista on löytynyt sekä kotiin että kesäpesälle. Minulla on iso kuohuviinilasien kokoinen aukko lasistossani. Kuvassa oleva yksinäinen lasi on tulevan sekalaisen seurakunnan ensimmäinen jäsen. Aion kerätä kauniita yksittäisiä kuoharilaseja yhden sarjan sijaan. Ei ole löytynyt sopivaa tai on, mutta niitä ei ole löytynyt toistaiseksi kirppareilta.

Iittalan Krouvi -tuopit ovat alkaneet huudella minulle kirppareilta, joten niitäkin on nyt muutama löytynyt edukkaasti. K-citymarketeistahan niitä saisi tällä hetkellä uutenakin, mutta...
Scandia-kokoelmani on saanut täydennystä muutamalla jäsenellä. Juustohöylä {12 euroa} toisen kaveriksi ja voiveitsi {7 euroa}. Kesäpesälle on suunnitelmissa kerätä vanhaa Sorsakoski/Hackman-sarjaa, ensimmäinen osa löytyi on tuiki tarpeellinen leikkelehaarukka {3 euroa}. Kaksi vanhaa pellavapyyhettä {3 euroa}, toisessa hurmaa teksti "vieraallemme" myöskin päätynevät kesäpesälle. Kolme Tamara Aladinin suunnittelemaa, nimetöntä lasilautasta lähti mukaani kolmella eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground