KIRPPISTELYÄ osa 4.

08 joulukuuta 2011


Pitkän etsinnän tulos: kissa & orava -emalimuki. Erittäin huonokuntoinen, ei käyttöön, mutta ah, niin soma. ja niin minun näköinen! :) Kustansi neljä euroa, aika paljon juomakelvottomasta mukista, mutta en voinut jättää pientä raukkaa kylmälle hyllylle paleltumaan...

6 kommenttia:

 1. ihana! joskus on vaan pakko ostaa vaikka vaan siksi että on niin hieno. Ootko muuten huomannut Stockan joulukoristeiden oravat? :D Tämä blogi tuli niistä mieleen.

  VastaaPoista
 2. Just sopiva minikukkapurkin suojukseksi!

  Huomasin taaksepäin selaillessani, että olemme rintakorusamikset: kankainen kärpässienikoru Japanista 19.11. postauksessa löytyy myös minulta. Ostin omani Osakasta.

  tervehtii vielä Pellavahelman rinna

  VastaaPoista
 3. Jokke: :)

  blandad.: Ninpä! Joo, olen huomannut ja vähän ajatellut odotella joulun jälkeistä alea, kävin viime vuonna kahmimassa lasisia oravakoristeita joulun jälkeen puoleen hintaan. :)

  Rinna: Jeps, kyllä mukille varmasti löytyy jotain käyttöä! Heii, munkin koru on ostettu Osakasta! Putiikin nimi taisi olla Rodeo... Hyvä maku sulla! :)

  VastaaPoista
 4. Vähän muun aiheen kautta eksyin sun blogiis, mut pakko kommentoida että toi sun 4e kirppislöytö on monen kymmenen arvonen! :-) Nooan arkki on mukin nimi ja keräilijöiden parissa haluttua tavaraa :-)

  VastaaPoista
 5. Joo, olen huomannut, että ko. mukin hinta on hyvinkin korkea. Tämä kyseinen yksilö on huonossa kunnossa, joka selittää halpaa hintaa. Muki ei nimittäin ole juomakunoitnen, sisällä pohjassa on iso ruosteinen alue. Ihana se on silti! :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground