PÄÄSIÄINEN.

17 huhtikuuta 2012

Pääsiäinen meni näissä tunnelmissa. Ensimmäinen kuva kuvaa hyvin tämän hetkistä tilannetta. Missäpä ei olisi kissankarvoja, rairuohossakin löytyy... :) Talviturkki on lähdössä ja tuntuu, että olen yhden pienen kissan verran irrotellut karvoja jo tekstiileistä ja saman verran kammalla Kisulista ja silti neito ei ole vielä kalju tai muutenkaan karvattoman oloinen.

Pääsiäisenä ehdin vähän suunnitella kesäpesän istutuksia, herkutella ja sisustaa nurkkausta. Heti pääsiäisen jälkeen sain uuden tietokoneen käyttöön ja viime päivät on mennyt uuteen toveriin tutustuessa. Ihan eri nopeudella toimitaan nyt, jee! :) Kun vaan oppisin, että deleten paikalla on nyt page down -nappi.

2 kommenttia:

  1. Meillä kissat vaihtavat karvaa huomaamatta. Ovat sen verran vähäkarvaisia. Karvanlähtöaika paljastui tällä kertaa siinä vaiheessa, kun vaihdoin sänkyyn mustavalkoiset lakanat. Mustat pallurat ovat aivan pienen nukan peitossa. Tarrarullalle riittää töitä..!

    VastaaPoista
  2. Tän tapauksen karvanlähtöä ei voi olla huomaamatta, ei ainakaan yhdistelmällä vaaleat tekstiilit ja ruskea kissa! :) Mulla on tarrarulla töissäkin, jotta voi sitten varmasti olla siistin näköinen kodin ulkopuolella...

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground