VIINIPULLOTELINE.

05 huhtikuuta 2012


Tulin tilanneeksi netistä viinipullotelineen. Teline on ollut pitkään hankintalistalla ja heti kun mieleinen löytyi, en epäröinyt. Ostos aiheutti koollaan vähän järjestelyä, ennen telineen käyttöönottoa.

Onneksi ratkaisu putkahti mieleen nopeasti. Olin jo ennen joulua miettinyt kahden hyllykön yhdistämistä. Keittiön ja parvekkeen metalliset varastohyllyt ovat samaa sarjaa. Keittiössä oli lisätilan tarvetta ja neljä hyllyä oli turhan harvassa. Parvekkeella hyllykkö ei ollut ihan välttämätön ja mielessä oli toinen kaluste tilalle. Tosin nyt tialla oleva musta penkki lienee parempi ja jäävän hyllyn paikalle. Yllä ennen kuvat keittiöstä ja alla kuvat parvekkeelta.Muutostyö oli sen luontoinen, että paikalle tarvittiin pakollinen assistentti... :)
Siirsin kahden hyllyn paikkaa ja lisäsin väliin yhden. Viinipulloteline sai juuri sopivan kolon ja kaikki purkit ja purnukat mahtuivat silti takaisin hyllyväleihin. Paljon parempi. Tuli samalla kiristettyä hyllyn ruuvit ja mutterit ja siitä tuli paljon tukevampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground