KISSALIITUTAULU.

07 syyskuuta 2013


Tapahtui läheisellä itsepalvelukirppiksellä:

Mies seisoo lähellä ulko-ovea ja räplää kännykkäänsä. Tulen takahuoneesta, viittoilen: "Tuu kattoo."
Mies seuraa perässä, ihmettelee hieman, että kirppis jatkuukin pitkälle. Pääsemme perähuoneeseen. Minä innokkaasti: "Kato!". Mies vilkaisee käteni osoittamaan suuntaan, mutta suuntaa huomionsa ja katseensa toisaalle. Hän on paikallistanut kulahtaneen moottoripyöräkypärän. Ottaa kypärän käteen ja päivittelee hintaa. Seitsämänkymppiä osumia saaneesta, rikkäisellä visiirillä olevasta potasta on minustakin ryöstöhinta. Päivittelemme hetken asiaa.

Osoitan uudelleen löytöäni ja anelen: "Saanko mä ostaa ton?" Mies ärähtää: "Mitä sä kysyt, kirosana, et saa." "Mut kato kuin hieno ja kato kuinka söpöt kisut siinä on." "Miksi sä ees, kirosana, kysyt lupaa, kun kuitenkin ostat sen. Ota se nyt mukaan ja maksat, et päästään pois täältä." Nappaan liitutaulun kainaloon ja marssin kassalle onnellisena. "No, ei se ainakaan kallis ollut. Laitat sen sitten jonnekin missä se ei oo mun tiellä." "Joo!"

Elämä kreisin kissanaisen kanssa, joka rakastaa keräillä kaikkea ei ole aina helppoa. :) Ei ainakaan miehelle, joka rakastaa tilaa.

6 kommenttia:

 1. Ihana! <3

  Tulee ihan lapsuus mieleen, mulla oli tuollainen tai jokin hyvin samankaltainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut lapsena samankaltainen, siksipä tämä onkin niin nostalginen! :)

   Poista
 2. Aw mitä kisuja! Oman isännän suhtautuminen ei ainakaan vielä onneksi ole ihan noin ahdistunut (tosin yleensä en vie sitä mukaan kirppikselle saadakseni koluta ihan rauhassa :D).

  Sinua odottaa haaste blogissani: http://goingtorain.blogspot.fi/2013/09/haaste-11-kysymysta-blog-challenge-11.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yleensä itsekin kirpistelen itsekseni, mutta tällöin olimme yhdessä syömässä ja paluumatkalla ihan vaan extempore ehdotin piipahdusta matkan varrella olevaan kirpputoriin, josta tämä helmi löytyi. :)

   Kiitos haasteesta! palaan asiaan myöhemmin! :)

   Poista
 3. Heh, pystyn hyvin samaistumaan tähän keskusteluun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Myöhemmin mies on myöntänyt, että liitutaulu on ihan kiva, koska HÄNELLÄKIN on ollut hyvin samanlainen lapsena...

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground