PLANTBOTTLE-HEINÄT.

29 syyskuuta 2013 
Viikko sitten lauantaina osuimme oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Piipahdimme Miehen kanssa keskustassa ja vastaan alkoi tulla ihmisiä, jotka roikottivat mukanaan erilaisia kasveja ruskeissa pussukoissa. Haistoin heti ilmaista jakotavaraa, Mies toppuutteli. Tarpeeksi monta kun tuli vastaan, oli Miehenkin myönnyttävä, kukilla ei voi olla niin kovaa myyntiä missään.

Olimme jo lähdössä kotia kohti, kun Mies bongasi kukkatiskin keskeltä Rautatientoria. Itse en hoksannut, että nämä kasvit voisivat mitenkään liittyä Coca-Colaan. Niin vain liittyivät, kukkien jakamisella promottiin Coca-Colan Plantbottle -pulloa.

"Coca-Cola lanseerasi vuonna 2009 Tanskassa ensimmäiset PlantBottle™ -pullot. Pullo oli maailman ensimmäinen kierrätettävä PET –muovipullo, jonka valmistuksessa oli käytetty sekä kierrätettyä muovia että kasvipohjaista muovia."

Me molemmat otimme kasvit, kun kerran ilmaiseksi sai :),  valittavana oli muratteja, pikkuruisia sypressinnäköisiä puita ja näitä "aasialaisia heiniä". Mies olisi halunnut pikku puun, mutta taipui samaan kuin minäkin, ihan vapaaehtoisesti, vaikka usutinkin häntä valitsemaan oman päänsä mukaan. Tottahan se on, kaksin aina kaunihimpi.

Kunpa heinät tai mitkä oikeasti lienevätkään selviytyisivät. Mitenköhän nämä kestävät talvea?
.....................................

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground