CANON EF 50 mm f/1.4 USM.

19 heinäkuuta 2014Olen aivan hurmaantunut uuteen objektiiviini. Olen niin kauan kuin muistan haaveillut 50 millisestä normaaliobjektiivista, alkaen ajoista, jolloin kuvasin filmille. Viime vuonna sain Eskon käyttööni ja samantien aloin haaveilla ja jankuttaa Miehelle hyvästä valovoimasta, suurista ja pienistä aukoista ja siitä miten ehdottomasti tarvitsen kyseisen linssin. 


Nyt kävi tuuri, olin ostamassa linssiä uutena Miehen kaverin kautta Jenkeistä, mutta kävikin ilmi että kyseinen kaveri omisti tuon objektiivin ja oli valmis luopumaan siitä erittäin kohtuulliseen hintaan. Hintaan sisältyi vielä UV-suodin ja vastavalosuojus. Sain objektiivin kotiin testiin ja olin heti myyty. Kaupat syntyi alta aikayksikön ja nyt olen kuin viimeistä päivää räpsinyt kuvia sekä isolla että pienellä aukolla.

Tykkään kovasti kun saan taustan sutuksi ja kohteen siten esille, kuten tuossa yllä olevassa kuvaparissa kesäpesän pelargoneista. Noissa kuvissa ero tosin on vielä aika pieni. Objektiivin valovoima on myös aivan toista kuin kittilinssissä. Ainut mihin se ei oikein taivu on selfiet, koko naamaa ei saa kuvaan omin kätösin, onneksi on jalustat, ajastukset ja kaukolaukaisijat keksitty. Oravanpesä suosittelee! :)


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


4 kommenttia:

 1. Uuden objektiivin haluaisin minäkin kameraani...makasavat niin paljon, että taitaa olla parasta alkaa säästämään...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Objetiivit ovat kyllä hinnoissaan, käytettynä voi saada kohtuuhintaan.

   Poista
 2. Täälläkin yksi, joka haaveilee muutamastakin linssistä kameraansa, tosin Nikoniin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin ois jo seuraava linssi haaveissa. :) Ei vaan rahapussi anna myöden.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground