KOOSTE VIIMEAIKAISISTA LÖYDÖISTÄ.

27 heinäkuuta 2014Heinäkuu on ollut huikaiseva löytökuu. Paras löytö on kolme täysin ehjää Iittalan Aarne -kuohuviinilasia. Nopea guuglaus ja Iittalan verkkokaupassa 2 kappaleen hinta 75,80. Silloin jopa Miehen piti myöntyä, että löytö oli hyvä ja kannattava. Pieni Paula-kaadin on soma, mutta kultainen metallirinkula ympärillä vähän epäilyttää. Valurautaista lettupannua olen odotellut jo jonkun tovin vastaan tulevaksi, rasvapoltto ja pannu on käyttökunnossa.

Pieni vihreä kehys odotteli minua Kierrätyskeskuksen ilmaiskontissa. Niin kuin aina, pelastan kehyksen kuin kehyksen. Niitä tarvitaan aina. Tämä on niin söpö ilman kuvaakin, mutta ehkäpä keksin jotain mökkihenkistä siihen.

Pieni pärekoppa ja Kiss Kiss -peltipurkki ovat samalta roskalavalta kuin punainen emalipesuvati. Naapurissa on ollut kuukausitolkulla asukasroskalava ja olen kantanut sieltä kotiin jo muutamankin jutun. Harmittaa vieläkin, että jätin lavalle vanhan vihreän vaatenaulakon ja kulahtaneen jakkaran... Aina, aina pitäisi ottaa talteen. Aina niistä eroon pääsee, jos ei ole itselle käyttöä.

Lasiset astiat ja korinen suojaruukku ovat töistä saa ottaa -laatikosta. Tälläiselle oravoijalle erittäin vaarallinen luontaisetu. Viri-kaakaopurkki oli laitettu metallenkeräykseen, laatikossa useampi samanlainen, mutta ainoastaan tämä yksilö oli välttynyt lyttäämiseltä. Kansia ei näkynyt lainkaan.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


4 kommenttia:

 1. Upeita löytöjä - etenkin nuo lasit! En ole tuollaista kaadinta ennen nähnyt - muistuttaa kovasti Iittalan glögilaseja, mutta niitäkin olen nähnyt vain hopeanvärisellä ottimella.
  Upeita saalistuspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! :) Kaadin on varmasti samaa sarjaa juuri niiden Paula-lasien kanssa, kaippa niitä on tehty sekä kullan- että hopeanvärisinä.

   Poista
 2. Upeat löydöt! Jokus jää kirpparillatakin harmittaan joku tavara jota on arponut, että ostaisko vaiko ei...ja jos ei voittaa, kotona on ottanut todella päähän..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Joo, aina aina aina pitäisi ostaa kirppariltakin jos jotain miettii pitkään, sitten kun palaa uudestaan ostamaan se on sitten jo mennyt!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground