MEGALOMAANINEN LÖYTÖPOSTAUS.

22 lokakuuta 2014


Tässäpä viimeisiä roskalöytöjäni, pahoittelut kuvatulvasta, mutta päätin paukauttaa kaikki kuvat kerralla, kun osa on odotellut "sitä oikeaa hetkeä" jo jonkun tovin. Osa kuvistakin on tägätty kesäpesän logon alle, mutta menkööt tämän kerran, laiskuus ja flunssa veroittavat.

Ensimmäisenä: ruusuinen kahvikuppi on Kierrätyskeskuksen ilmaiskontista. Kuvan kaikki muutkin tavarat pois lukien liitutaulutikku ovat aiempia roskislöytöjä.


Tupperwaren sipulileikkuri, löytyi Siivouspäivän jälkimainingeista. Sain tosin muutamia viikkoja aiemmin samanlaisen, mutta sinisen äidiltäni varaterien kera. Mutta jos nyt kesäpesälle oma?


Siivilä, teräsvati, kaksi emaliastiaa ja -muki. Kaikki samasta roskiksesta.


Käyttämätön patasuti löytyi myös Siivouspäivän jälkeen samasta paikasta sipuleleikkurin kanssa. 


Hmmm. Ovatkohan nämä punasaviruukut ja -aluslautanen kuitenkin Kierrätyskeskus-ostoksia...


Pieni pärekoppa on tämän vuoden parhaalta roskalavalta.Samoin kuin tämä tuohireppu. Mies häpesi suunnattomasti, kun kaivoin pärekopan ja tämän repun hänen kaverinsa läsnäollessa roskalavalta. Voi raukkaa! :)


Piiitkä ja ehjä räsymatto yllä mainitulta roskalavalta.


Samalta lavalta edelleen; pieni puinen jakkara. Tämä on jo saanut soman vaaleanpunaisen värin pintaansa isäni toimesta ja taisin juuri luvata jakkaran äidilleni, vaikka olinkin ajatellut sitä kesäpesälle.


Hyvin käytetty pieni leikkuulauta, Kierrätyskeskuksen ilmaiskontista. Otin tuunausta varten. Pitäisikö sutia liitutaulumaalia pintaan vai tehdä jotain ihan muuta? Mietitään... 


Puinen työkalupakki, siltä samalta edellä mainitulta lavalta. Tämäkin on jo vaihtanut väriä mustaksi. Saa korvata aiemman, pieneksi jääneen löytöni, joka pääsee ehkä majoittamaan joitain kasveja ensi vuonna.


Puinen lokerikko, josta tulee nekotalon laajennusosa. Lokerikko on myös saanut väriä pintaansa. Pieni päällemaalattu {Marimekon} metallirasia. Rasiasta on poistettu maalit ja se on nyt täysin metallinvärinen. Molemmat ovat Kierrätyskeskuksen ilmaiskontista.Samaisesta kontista samaisena, onnekkaana kertana löytyi myös S-koukkuja kahta eri kokoa, Nuutajärven lasin valmistama Oiva Toikan Saana-sarjan lasi {näitä oli kesäpesällä jo valmiiksi}, Eiffel-tornin pienoismalli {jollaista en ostanut keväiseltä Pariisin reissulta ja joka jäi vähän harmittamaan}, 2 kpl Arabian {leima} mustia Teema-lautasia ja Puutarhanhoito poropeukaloille -kirja. Kasvata ruukuissa -kirjan ostin 2 eurolla Kierrätyskeskuksesta.


Itämaishenkinen lyhty löytyi hylättynä kotitalon roskakatoksesta.Samalla kertaa lyhdyn kanssa, kannoin myös tämän metallipöytäaarteen kotiin taloyhtiön roskakatoksesta.


 Koristesydän löytyi samasta kasasta sipuleikkurin ja patasudin kanssa.
 

Kaksi sinkkistä sankoa taas raahasin läheisestä roskiksesta mukaani iltalenkille. Tosin jouduin anelemaan Mieheltä armoa ja iltalenkin lyhennystä, kun en jaksanut kantaa aarteita kotiin Töölönlahden kautta. :)


Tämä kauniin oranssi Wärtsilän Finel -emalikattila ei ole roskalöytöni, vaan lahjoitus tädiltäni {kiitos!}. Tämä väri ja koko puuttuikin kattilakokoelmastani...

Huikeaa, jos jaksoit kahlata tänne koko roskan läpi! :D


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


10 kommenttia:

 1. Voi herrajesta miten mahtavia löytöjä!! Itekkin pelastanu monenlaista, mutta niin on hyviä löytöjä myös nuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! :) Tuossa yhdessä vaiheessa oli suorastaan sellainen flow päällä noiden roskislöytöjen kanssa...

   Poista
 2. Mä en kestä, ei meilläpäin tollasia roskalavoja oo. Täytyykin alkaa pitämään silmiään auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on etu kun asuu kaupungin keskustassa, keskellä kerrostaloja, että löytyy taloyhtiöiden hommaamia roskalavoja aina silloin tällöin. Pitää vain kehdata mennä heti tonkimaan, parhaat viedään päältä heti. :)

   Poista
 3. No jo on löytöjä, ja hienoja sellaisia. Kivaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 4. Missä Universumissa on oikeasti tommosia roskalavoja ja jätekatoksia?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä, Vallilla-Kallio-Alppila-akselilla. :) Pitää vain tietää oikeat paikat ja olla oikeaan aikaan mesotilla!

   Poista
 5. Mielenkiintoisia, tottakai jaksoin, tarkoitatko että Pehtoorikin on löytynyt roskakirppikseltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisen Pehtoorin löysin keväällä roskalavalta. Siitä puuttuu kansi, harmittaa vieläkin kun en tonkinut lavaa tarkemmin, josko se olisi myöskin ollut siellä. Lisäksi pannun pohja on ulkopuolelta ihan ruosteessa, sisältä kannu on hyvässä kunnossa.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground