EI-ENÄÄ-NIIN-UUSI-VUOSI, UUSI ELÄMÄ, UUDET KUJEET JA UUSI KOTI.

10 huhtikuuta 2015Tämän vuoden ensimmäisessä postauksessa toivotin paskimman vuoden ikinä taakse jääneeksi, silloin mainitsin että ikävyyksiä seuraa vielä tällekin vuodelle. Kohta tämä vuoden kestänyt ikävien asioiden kasaantuma on toivottavasti historiaa. 

Vuosi sitten näihin aikoihin minulle alkoi vähä vähältä selvitä, että pahimmat epäilyni ja pelkoni olivatkin totisinta totta. Parisuhteeni pohjautui salailulle ja valehtelulle, miehellä oli kokonaan toinen elämä somessa. Yhtäkkiä oli vähän liikaa ihmisiä minun makuuni tässä parisuhteessa.

Samaan aikaan työpaikallani oli puolen vuoden aikana kahdet yt-neuvottelut. Isossa konsernissa pelkästään neuvottelukierrokset vievät vähintään kuusi viikkoa, sen päälle sitten tulosten odottelu ja organisaatiomuutokset, yhteen neuvottelukierrokseen meni helposti kolme kuukautta ja sitten kohta alkoikin uusi kierros. Erittäin stressaavaa, kun oma toimeentulo on vaakalaudalla ja omat tulevaisuuden suunnitelmat ovat pitkälti työpaikasta ja säännöllistä palkkatulosta kiinni tai ainakin tekevät pahimmassa tapauksessa päätöksen puolestani.

Juuri ennen joulua selvisi, että sain pitää työpaikkani, jos ottaisin työn vastaan konsernin toisesta yrityksestä. Työpaikan fyysinen osoite muuttui, uusi työpiste aiheutti olkapääongelmia ja työnkuva muuttui ja on edelleenkin muutoksessa. Toimenkuva töissä tulee muuttumaan ja jo pahimman parisuhdestressauksen aikaan jouduin opettelemaan paljon uusia asioita vasten tahtoisesti. Nyt uudet tehtävät alkavat vähitellen sujua, mutta tulevaisuus töissä on silti jännittävä.

Jotta tässä ei olisi vielä ollut kaikki, rakas mummoni lähti pappani luokse taivaaseen. Ei kai voi varsinaisesti sanoa, että 98-vuotias kuolee yllättäen, mutta silti lähtö tuli yllätyksenä. Juhannuksena Murunen sairastui äkillisesti ja vietti kolme päivää tiputuksessa ja muutenkin vahvasti lääkittynä. Alkuun kissan selvitymiseksi ei annettu mitään toiveita. Akuutti munuaisten vajaatoiminta. Muruseni kuitenkin taisteli itsensä terveeksi ja kontrollikäynnin jälkeen näytti tilanne huomattavasti paremmalta. Joulun alla jouduin tekemään uuden eläinlääkärikäynnin, kun neiti meni täysin flegmaattiseksi. Onneksi siitäkin selvittiin säikähdyksellä ja lääkityksellä. Murunen on oma ihana, rakastava ja leikkisä itsensä.


Helmikuun puolessa välissä tein jos ei nyt unelma-asunnosta, mutta ainakin tosi kivasta ostotarjouksen ja se muutaman väännön jälkeen se hyväksyttiin. Kaupat saatiin aikaiseksi helmikuun lopulla. Sen jälkeen alkoi piinaava 14 vuorokauden taloyhtiön osakkaiden lunastusoikeus, jota onneksini kukaan ei käyttänyt.

Lunastusoikeuden päättymisen jälkeen olen ahkerasti kerännyt ideoita tulevan kotini sisustuksesta, asunto nimittäin vaatii pintaremontin. Olen fiilistellyt tapetteja, maaleja ja kauniita kuvia. Olen tehnyt suunnitelmia remontista ja sisustuksesta, pyöritellyt eri pohjapiirustusvaihtoehtoja. Samalla kun odottanut, että asunnon vuokralainen muuttaa pois.


Tiistaina oli vihdoin se hetki, kun pääsin katsomaan kolmannen kerran asuntoa, minun asuntoa, minun tulevaa kotia. Pääsin juomaan kuohuvaa omaan kotiin. Muutan vapuksi uuteen oravanpesään, tällä kertaa se on ihka oma {ja niin kuin kuuluu sanoa, pankin}. Blogissa saattaa olla hieman hiljaista, olen remppaamassa tai sitten pakkaamassa. :) 

Kuten ensimmäisen kuvan taulussa sanotaan:

Säilyttäköön uusi vuosi
sen mitä rakastat
{Murunen}
tuokoon se tullessaan
sen mitä kaipaat
{oma koti}
ja vieköön mukanaan
sen mitä taakkana kannat.
{ilkeät ihmiset} Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


21 kommenttia:

 1. Rankkoja aikoja monin tavoin, nyt onneksi kivaa edessäsi, onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Nyt näyttää jo kovin paljon valoisammalta. :)

   Poista
 2. Ai kamala mitä koettelemuksia sinulla on ollut! :( Minunkin työpaikallani oli viime vuonna yt-neuvottelut, se oli kamalaa aikaa. En ymmärrä miten jotkut jaksavat joilla on monet yt-neuvottelut peräkkäin niinkuin sinulla. Mutta onneksi sinulla pahin on nyt takana päin ja niin kuin Intianminttu sanoo, kaikki hyvä on vielä edessä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yt:t ovat aivan kamalia, olen läpikäynyt neljät. Elämäni ensimmäisissä sain potkut, joten sen jälkeen on ollut helpottavampaa.

   Poista
 3. Kovin on sinulla ollut rankaa! Voimia♥
  Osanottoni mummosi poismenon johdosta♥

  VastaaPoista
 4. ...niin ja ONNEA uudesta omasta kodista!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Rankkaa on ollut, mutta toivottavasti elämä nyt kevenee.

   Poista
 5. Onnea uudesta kodista, koska päästään yhdessä kilistelemään?! Ja suuntahan ei ole kun ylöspäin kun vähän pohjamudissa möyrii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Pitää hoitaa remppa ja muuttoo pois alta ja josko nyt järjestäisi ihan oikeat tuparit! :)

   Poista
 6. Uusi koti! Iiik! Innostuin ihan. Kaikenlaista kurjaa sitä ihmiselle sysätään ja vielä yhdelle ainoalle oikein kauhakuormaajalla. Toivottavasti nyt puhaltavat paremmat tuulet, siltä ainakin vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa etten itse malta odottaa, että pääsen muutaamaan ja sisutamaan ja möbleeraamaan ja kaikkea! :) Kaikkea kivaa siis edessä, tästä se uusi elämä lähtee, kun vanhan asunnon oven painan kiinni lopullisesti.

   Poista
 7. Tuli ihan kylmiä väreitä. Melkoisia asioita jätit taaksesi. Osanottoni isoäidin menetyksestä ja kaikesta muustakin. Kaikkea hyvää tulevaan ja suuresti onnea uuden kodin johdosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aikamoinen vuosi on ollut, toivottavasti seuraavat ovat helpompia.

   Poista
 8. Lähetän sinulle lämpimiä ajatuksia ja voimahalauksen.
  Toivon, että uusi alku tuo uusia ihania asioita elämääsi ja voit myöhemmin katsella tätä aikaa risteyskohtana kaikelle paremmalle.
  Nauti uuden kodin laitoista ja kevätauringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Sormet jo syyhyävät päästä käsiksi uuden kodin laittamiseen ja hei, kohtahan sitä pääsee puutarhaankin! :)

   Poista
 9. Kuulostaa todella rankalta vuodelta. Voimia! Onneksi nyt taitaa olla jo paremmat ajat edessä. Onnea siis roppakaupalla omaan uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä ollut välillä vähän vaikeaa... Nyt näyttää paljon valoisammalta ja uusi koti -siitä tulee kiva!

   Poista
 10. Sinulla on ollut hirmuisen rankka vuosi! Toivottavasti elämä nyt asettuu ja saat nauttia seesteisemmästä ajasta.
  Paljon onnea ja iloa uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti olen nyt saavuttanut pohjan ja kurssi olisi vain kohti pintaa!

   Poista
 11. Otan osaa menetykseesi. Ja Murulle mitä parhainta vointia♡
  Joillekin annetaan kestettäväksi paljon ja kerralla se tahtoo sitten tulla. Toivottavasti nyt selkiintyneet asiat tuovat voimia takaisin. Onnea uuteen kotiin ja elämäntilanteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt alkaa stressi olla ohi ja voin nauttia uudesta kodista. Pian on kesä ja pääsemme Murusen kanssa kesäpesälle.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground