KIRJOPIKARILILJOJA JA KAUNOKAISIA PARVEKKEELLA.

02 huhtikuuta 2015





Kuvissa muutama tuliainen Kevätpuutarhamessuilta. En voinut vastustaa isoja Bellis-ruukkuja, joita sai kolme vitosella. Tein kaunokaisista pienen ruukkuasetelman parvekkeelle Ruukkupuutarha-kirjan inspiroimana. Voisin pitää ne kesän tuossakin, vaan matkaavat ensi viikolla kesäpesälle. Toivottavasti kelit vähän keväistyisivät, jotta tarkenevat ulkona.





Tuolla kesäpesän puolella on kuvia messuilta ja siellä jo ihastelin HUONE ett RUM -kaupan osastoa. Taisi monta muutakin bloggaajaa käydä ihastelemassa valikoimaa, mitä olen blogeista seurannut. Ostin lauantaina somia metallisia tikkuja ja niin vain kaunis ja rouhea betoniruukku jäi kaivelmaan, että piti sunnuntaina noutaa se kotiin. Eikö ookkin ihana? Alunperin suunnittelin tekeväni siitä vesiaiheen palstalle, mutta paljastui, että ruukussa on reikä pohjalla. :) Ehkei siis sittenkään siihen tarkoitukseen. ostin sunnuntaina myös varta vasten tätä ruukkua varten valkoisia kirjopikarililjoja Fritillaria meleagris alba.



Parvekkeen Loistokärhö Clematis patens 'Niobe' näyttäisi selvinneen talvesta, pientä viherrystä on havaittavissa.



Toivon kovasti, että Sinisade Wisteria macrostachya 'Blue Moon' näyttäisi piakkoin kasvunmerkkejä. Ihan kuin tuossa olisi pienen pienet silmut? Vai kuvittelenko vain toiveikkaasti?




Muutama kuva vielä parvekkeen helmilijoista ja hyasinteistä, viileä sää on pitänyt kukat nupuillaa.

Näiden kuvien myötä toivotan ihanaa pääsiäisen aikaa!


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground