TUULIKKI DESIGN TAMARA ALADIN ♥ PERUNARSISSIT

17 toukokuuta 2015

Tavaroiden paikoilleen asettumista odotellen esittelen kirppisostoksen, Riihimäen lasin vihreän Tuulikki-maljakon, jonka on suunnitellut Tamara Aladin. Maljakko löytyi jo ennen Madridin matkaani. Kivasti myös ennen muuttoa, jotta muuttomiehiltä ei vain kannettava loppuisi... 

Olen ihastunut vanhaan suomalaiseen värilasiin ja varsinkin maljakot ovat salainen keräilykohteeni. Vaatimaton kokoelmani sai tästä hyvän lisän, mätsää kivasti punaiseen saman suunnittelijan Kielo-vaasiin. Ihanan tuoksuvat perunanarsissit napsin omasta puutarhasta, hyvä kun raaskin muutaman ottaa.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


10 kommenttia:

 1. Nuo vanhat maljakot ovat kyllä aarteita!!

  VastaaPoista
 2. Värilasi on huippukaunista! Itse pidän eniten punaisesta, eikun keltaisesta, josko sittenkin liilasta tai sittenkin vihreästä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin jonkun aikaan haluanko ostaa vähän "tunkkaisen" vihreän maljakon, kun lempparit ovat kuitenkin punertavia, liiloja ja kirkkaita. Olisiko pitänyt pitäytyä vain rajatussa värimaailmassa, mutta mitä turhaa rajoittaneisuutta! :)

   Poista
 3. Ihana! Täällä myös suomalaiset maljakot keräilyssä (siis jos halvalla tulee kirpparilla vastaan). Minulla on myös Tamaran pari punaista maljakkoa, mutta lähinnä bongaillen kirkkaita yksilöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätin vähän itsenikin tuolla vihreällä, mutta pidin sen muotokielestä sen verran, että päätin sen ostaa. Punaiset, liilat ja kirkkaa ovat omia lemppareita.

   Poista
 4. Todella kaunis! Ja jällee - aivan upeita kuvia! Mä en tunne tai tunnista lasiasioita hyvin, tuollaisen kaunokaisen toivottavasti ymmärtäisin napata mukaani, jos sellainen kohtuulliseen hintaa tulisi vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olen selaillut tarkoituksella kalliilla myyvien vanhan tavaran liikkeiden valikoimaa, jotta erottaisin aarteet. Ihan vielä ei ole kaikki hallussa ja ne tutut ovat myös muillekin tuttuja ja se näkyy hinnoissa.

   Poista
 5. Ihanan tunnelmalliset kuvat! Värillinen lasihan on nyt hyvin pop - ja näyttää kyllä hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värillinen lasi on siinä haastavaa, että kaikki värilasi ei sovi kaikkien väristen kukkien kanssa. Valkoiset narskut nyt oli helppo yhdistää vihreään.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground