UUSI ORAVANPESÄ. Tervetuloa kurkkaamaan!

10 toukokuuta 2015
Tervehdys! Tuli muutto, vappu, puutarhahommia, muuttolaatikoiden purkua, nettipimeys ja laiskuus. Tuli blogihiljaisuus. Nyt netti pelaa, tosin ei ole langattomasta netistä tietoakaan. Ainut piuha, joka kotona on noin metrin mittainen, joka hieman hankaloittaa bloggailua.

Mutta täällä ollaan, uudessa oravanpesässä! Yllä olevissa kuvissa tämä kotini alkuperäisessä asussaan. Eikö ookkin nätin väristä? Ei ihan oravanpesämäistä. Otin kuvat heti kun isämme kanssa ryntäsimme asuntoon vuokralaisen lähdettyä pääsiäisenä. Sitten alkoi remontti. Niin ja Absolut Hunk kuulemma kuuluu asuntoon. :) Sielläpä se on edelleenkin tiskikaapissa. ;)

 


Purettiin kaappi, jonka takaa puuttui seinää ja alta lattiaa. Eikös yllätykset kuulukin remontteihin? Raaputimme tapettia, joka oli kätevästi liimattu maalilla seinään. Maalattiin katto, seinät ja lopuksi lattia. Kaksi seinää sai ylleen Tapettitalon ihanuuksia. Keittiössä on pätkä musta-punaista Kiurujen yötä ja huoneen puolella ainut ehyt seinä on Silkkikukkaa. Ihanan herkkää vaaleanpunaista kukkatapettia. Yllätin itsenikin. Olivat muuten ihan viimeiset rullat kyseistä tapettia. Niin ja siis kaikki kunnia remontista isälleni, hän teki kaiken, mitä nyt vähän itse tapettia raaputtelin...


Tavarani ovat vihdoin tulleet kotiin, oikeaan ympäristöön. Oli erittäin hyvä idea palkata muuttomiehet. Muuton ikävin homma oli muutamassa tunnissa ohi. Se oliko muuttofirma hyvä, onkin toinen juttu. Muuton hinta nousi koko ajan muuton kuluessa... Vieläkin laittaa kiukuksi. aaargh. 

Mutta täällä ollaan, kotona. Laatikoissa on enää tauluni, lisäksi on joitakin kassillisia. Tavarat etsivät edelleen paikkoja ja annan itselleni aikaa löytää oikeat paikat kaikelle. Asunto ei tosiaan tarjoile valmiita ratkaisuja ja vähitellen kaikelle löytyy paikkansa, uskon niin, vaikka kaksi neljästä muuttomiehestäkin kertoi minulle tulevan täällä ahdasta. Höpö höpö! :) Eivät tiedäkkään kuinka hyvä olen säilömään suuret määrät tavaraa pieniin tiloihin... 

Ja mikä parasta rakas, ihana Muruseni tuli tänään kotiin. Eikös se niin ole, että "pienikin kissa tekee asunnosta kodin" ja "kotini on siellä missä kissani on?"


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


8 kommenttia:

 1. Me kun muutimme oli pahvilaatikkomeri kissojen mielestä hyvinkin jännittävä laatikkotemppurata. Aina viimeiset teipit laittaessa oli pakko varmistaa maukuuko laatikon sisältö. Uula kiipesi vuoren päälle korkeimmalle, että näki ikkunasta ulos. Laatikkojen tyhjentäminen taas on ihan oma juttunsa, Uulalla ainakin on laatikkovaisto, se tietää yläkerrassa unensakin lävitse, milloin alakerrassa tyhjenee paperikassi tai joku laatikko, sinne on päästävä.

  Mukavalta näyttää uusi Oravanpesä! Silkkikukka kyllä yllätti minutkin, mutta kaunis se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän harmitti Murusen puolesta, kun muuton pakkas- ja purkamisosio jäi lähes tulkoon kokonaan siltä väliin. Tiedän aiemmista muutoista, miten jokainen laatikko olisi pitänyt tarkastaa ja kuinka hauskaa se olisi ollut!

   Silkkikukka on siitä kiva, että se on aikas neutraali. Tila kun on aika pieni, niin monen asian pitää sopia sen kanssa. Tapetti ei vie huomiota ja näyttää kauempaa lähes yksiväriseltä, mutta kuitenkin halusin just seinän verran tapettia ettei olisi tylsät valkoiset seinät - vähän persoonallisuutta

   Poista
 2. Onnea ja iloa uuteen Oravanpesään!
  Musta-punainen Kiurujen yö-tapetti löytyy meiltäkin. Silkkikukka on kaunis ja ainakin itse tykkään erilaisista tunnelmista eri huoneissa.
  Ja todella, kissa tai useampi tekee kodin ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kiurun yö oli ihan pakko saada. Mietin musta-punaista jo mökille, mutta pelkäsin sen olevan liian tumma pieneen ja matalaan tilaan ja silloin ihastuin puna-punaiseen, kun näin sen "elävänä" myymälässä.

   Kissat <3

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin♥ Innolla odotan kuva!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground