KAKSI KIRPPISOSTOSTA JA BLOGIPOHDINTAA.

30 syyskuuta 2015Pari kuvaa ja kirppisostosta kesäpesältä. Arabian Tutti Frutti -purnukka kokoelmani lisääntyi karviaispurkilla. Sopii hyvin kesäpesälle, karviaisia tuli tänäkin vuonna runsaasti, kuten toisen purkin kuviota, vadelmaakin. Mehiläis-Pomona sopii sekin mökille, sillä siirtolapuutarhassa on muutama mehiläispesäpönttö ja myynnissä on siirtolapuutarha omaa hunajaa. Kaapin päällinen on aarrehyllyni, peltipurkit pitää korvata, kotoa vein jo mökille pienen Arabian kissakannun, se sopii tuohon seuraan.Kolmen euron {!!!} kirppisostos. Kannellinen Karhulan lasipurkki. En ole näitä purkkeja ennen ostellut, mutta kolmella eurolla kannellinen purkki. Kansikin on suht hyvässä kunnossa. Oli pakko. Laitoin kaikki kesiksen pillit talvisäilöön, ihana värisekasotku.

Myönnetään, että olen "vähän" kirppistellyt ja se näkyy blogin sisällössä, haittaako? Koti on käymistilassa, on suunnitelmia, mutta kaikki vain ei käy niin nopsaan. Pari nurkkaa on sellaisessa kunnossa ettei kehtaa kuvissa vilautella ja muutama muukin suunta kotopesässä ei miellytä tarpeeksi silmää, että kuvia viitsisi ottaa.

Mietin myös Oravanpesän ja Oravankesäpesän rajausta, mitä bloggaan siirtolapuutarhablogiini ja mitä tänne kotipuolelle? Oravankesäpesää tuntuu enimmäkseen lukevan puutarhaihmiset, joita ei taida mökin tilpehöörit hirveästi kiinnostaa? Toisaalta mökki ja sen sisustus liittyy kiinteästi siihen siirtolapuutarhaelämään, jota blogissani haluan viljellä. {heh} Tällä puolella pidän ovet avoinna kirjoittaa sisutuksesta, matkoista ja retkistä, askarteluista, Murusestani, no lifestylestäni.

Mitä mieltä sinä olet?


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Mä luen ilolla molempia ja aina välillä mulla menee sekaisin, olenko klikannut kesäpesään vai tänne, mutta eihän sillä ole mitään väliä! Eniten tykkään kirppislöydöistä ja sisustusjutuista ja mun mielestä on hauskaa, että niitä on molemmissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hullu kirppistelijä täällä terve! Taas sitä tuli naputeltua juttu yhdestä uudesta kirppisjutusta. :) Kiva kuulla mielipiteesi, itse ehkä haluaisin pitää jonkinlaisen rajan blogieni välillä, mutta en oikein osaa päättää missä se raja kulkee.

   Poista
 2. Sama täällä, ei väliä,molemmat yhtä kivoja juttuja pullollaan :) Ihania nuo Pomonat, en ole täällä meilläpäin niihin kirpuilla törmännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ihana kuulla! :) En ole minäkään niitä pahemmin nähnyt ja jos jossain olenkin, niin ne ovat yleensä olleet ihan älyttömän hintaisia.

   Poista
 3. Teet kuten tykkäät, kyllä niitä lukijoita on varmasti molemmissa. Eniten tykkään juuri Kesäpesällä siitä, että se on kokonainen kuvaus puutarhamökkeilystä, juhlineen, kasveineen, kuukausikuvineen ja myös kiinnostaa millaista mökissä on sisällä. En usko, että puutarhablogia lukevat ihmiset mitenkään suuttuvat siitä, jos kerrot siirtolapuutarhaelämästä kokonaisuutena, koska se on mielenkiintoinen ikkuna ylipäätään johonkin sellaiseen hyvin monelle vieraaseen puutarhaelämään. Minä en ennen Kesäpesää tiennyt yhtään mitään niistä leikkimökkikylistä, joista joskus on mennyt ohi.
  Ja mitä tähän Oravanpesään tulee, niin aina on aikoja, kun ei ole mitään sanottavaa tai on nurkassa muuttolaatikoita tai miettii sitä suuntaa mihin lähteä bloginsa kanssa. Silloin kelaan blogejani taaksepäin ja katselen mistä olen ollut oikeasti innoissani joskus ja yritän palata siihen tunnelmaan ja aika usein se auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ehkä omaa rajoittuneisuuttani, että haluaisin karsinoidan tiukasti blogieni aiheet. Joissakin jutusissa on vain vaikea piirtää se raja, mikä on kotipesää ja mikä kesäpesää. Oravankesäpesästä ei missään tapauksessa ole tulossa pelkkää puutarhablogia, sillä haluan tallentaa juurikin sinne sitä kaikkea mitä siellä tapahtuu. Siirtolapuutarhailu siirtyy vähitellen talvitauolle, niin sitten on enemmän aikaa puuhastella kotosallakin ja voisi jopa saada sellaiseen kuntoon, että viitsisi ja haluaisi kuvata laajemmin nurkkia.

   Poista
 4. Molempia blogeja seuraan...tykkään noista sinun kirppis/kierrätys ja roskalavalöydöistä....ja sisistuksesta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Nyt on tullut viimeaikoina kirppisteltyä ihan urakalla, joten sitä materiaali on kyllä luvassa...

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground