FLINDARI, LASIPURKKI JA JOULUKAKTUKSIA.

03 joulukuuta 2015


Asioita, jotka ovat niin halpoja, että ne on pakko poimia kirpparilta mukaan. Nanny Stillin Riihimäen lasille suunnittelema Flindari-pullo, 2,50 euroa.

Vähän vähemmän halpa oli Iittalan lasipurkki, kannella, tiivisteellä ja metallisella sulkijalla. Ostin, kun mukana oli sekä tiiviste että metallisysteemi. Ostin itse asiassa kaksi samanlaista purkkia, kun harvemmin purkkeja löytää noilla metallijutuilla. Toinen pääsi esille, rusinoita kun tarvitaan nyt melkein päivittäin - onhan paras glögikausi käynnissä.


Lisää ilmaisia kasveja Kierrätyskeskukselta, kolme joulukaktusta. Olivat pihalla rullakossa. Tällä kertaa kysyin henkilökunnalta, ovatko myynnissä. Vastaus oli: "Ei, niitä saa ottaa". Ja minähän otin. :) Yhden yllä näkyvillä pinkeillä nupuilla ja kaksi valko/vaaleanpunaisilla. Tyrkkäsin kaktukset Udumbaran punasavi ruukkuihin muoviruukkuineen. Multaa ei ole, enkä ole jaksanut ostaakaan. Menevät toistaiseksi noinkin. Suunnittelin ruukkuihin pelakuita, mutta näyttävät kovin hyvältä joulukaktusten kanssa.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Kaunis tuo Srillin lasipurkki! ...osuisinpa joskus kohdalle, kun saa ottaa..:))

  VastaaPoista
 2. Vautsi! 2,50 euron Flindari on kyllä löytö. Mä olin kesällä aivan innoissani, kun löysin omani eurolla - mutta ilman tuota upeaa korkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä euron pullokin on aikamoinen löytö, vaikka ilman korkkia. Itse meinasin jättää pullon kirppikselle, kun en ajatellut kerätä tuota sarjaa, mutta sitten oravointihimo ja ahneus voittivat. :) Ja kun halvalla sai!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground