HERTTA JA TONKKA. Retroisempi joulufiilis.

06 joulukuuta 2015


Hyvää itsenäisyyspäivää! 


Oravanpesän joulun väri on ehdottomasti punainen, onhan se lempivärini. Joulukukkani on taas jouluruusu. Se on siitä kätevä, että jos/kun sen saa säilymään kevääseen asti hengissä, kukan voi istuttaa puutarhaan perennaksi. Mikäs sen mukavempaa kuin pitkä ilo yhdestä kukasta.

Retrohenkisen Arabia Wärtsilä Finel tonkan löysin kannettomana Hesyn kirpparilta. Sisällä on emalirikko, mutta kukkaruukkuna tonkka toimii hyvin. Hinnassa oli mukavasti huomioitu virhe, maksoin 5 euroa. Olin ajatellut jouluruusun johonkin modernin tyylikkääseen ruukkuun, mutta nyt meni näin. :) Voihan sen vaikka vaihtaa uudeksi vuodeksi, jos jouluun asti menisi tällä tyylillä.
Retroisempaan joulufiilikseen sopii myös Riihimäen lasin Hertta-kääntömaljakko/kynttiläjalka. Maksoin siitä 2,50 euroa, kun kyseisessä paikassa kaikki astiat olivat 50 % alennuksessa. Hertassa oleva adventtikalenterikynttilä löytyi myös kirpparilta, hintaan 1,20. Vaikuttaa aidosti vanhalta, nuo sydämet kynttilässä ovat kuin suoraan Finelin sydän-kulhosta. Ja noiden numeroiden fontti - tykkään!Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Jouluruusu on minunkin joulukukka...taas ..:)

  VastaaPoista
 2. Oih, miksi tuo kynttilä ei ole markettilöytö..? Juuri tuollainen joulukynttilä kelpaisi mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilä on kyllä soma. Toivottavasti joskut löydät samanlaisen tai vastaavan.

   Poista
  2. Samannäköisiä, ellei ihan samanlaisia adventtikynttilöitä myydään Halpa-Hallissa.

   Poista
  3. Kiitos tiedosta! Harmillisen kaukana vaan ovat kaikki myymälät.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground