BUDAPEST 40 v.

17 tammikuuta 2016

Juuri ennen joulua käväisin joululahjaostoksilla Vantaan puolella ja samaan käyntiin sisällytin käynnin paikallisella kirppiksellä. Fidasta löytyi jouluroinien seasta Hellakseen metallinen Budapest 40-vuotta -karkkirasia. Suurena Budapest-konvehtien tykkääjänä oli pakko ostaa erehdyttävästi pahviselta karkkipakkaukselta näyttävä rasia itselle ja tietenkin vähän asiaan kuuluvia konvehteja kuvausrekvisiitaksi. Rasia on vuodelta 1975.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Nami. Minäkin olen aika tykännyt budapesteista, mutta niitä on nykyään hiukan vaikea löytää. Monessa kaupassa turhaan käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvausrekvisiitta löytyi joulun jälkeen Lidlistä. Yritin jouluna vältellä suklaita, mutta sorruin sitten heti joulun jälkeen vaikkeivät olleetkaan alennuksessa.

   Poista
 2. Budapestin kääre on superkaunis, mutta mun makuun konvehti aivan liian voin makuinen...Ihastuttava rasia joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasia on ihana ja tosiaan tykkään myös itse konvehdeistakin, joten tästä tuli virallinen Budapest-säilö. :) Ei tosin ihan hirveän pitkään tarvitse namusia säilöä, kun menevät parempiin suihin, mutta ajtushan on tärkein...

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground