SÄNGYN PAIKKA.

31 tammikuuta 2016Olen koko tässä kodissa asumisen ajan tuskaillut huoneen järjestyksen kanssa. Tuntuu, että on liikaa vaihtoehtoja ja sitten ei oikeastaan ole yhtään hyvää. Sängyn paikka on ärsyttänyt eniten. Olen nukkunut sivuttain seinään nähden ja ärsyyntynyt putoavista tyynyistä.Yhdeksän kuukauden jälkeen rohkenin kääntää sängyn. Pelkäsin, että peti vie liian paljon tilaa, jos pääpuoli on seinää vasten. Niin ei käynyt, vaan muutamien muiden pienten muutosten jälkeen asuntoon tuntui tulevan lisää tilaa.

Tämä on nyt hyvä, tosin lähiaikoina saan toivottavasti uuden kalusteen kotiin, menee järjestys ehkä vielä vähän uusiksi. Siihen asti nautin siitä, että tyynyt eivät tipahtele kesken unien ja että petaus on niin paljon helpompaa, kun pääsee sängyn kolmelle puolelle hääräämään.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Mikään ei ole ikävämpää, kuin se, että tyynyt putoilevat kesken unien....tietää kolme tyynyt tarvitseva..:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tavaroiden runsautta ja paljon kivoja yksityiskohtia siellä.

  VastaaPoista
 3. Kestää aina aikansa, kunnes tavarat ja huonekalut löytävät paikkansa uudessa kodissa. Sitten ykskaks asiat loksahtavat paikoilleen.
  Kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Enköhän vähitellen saa taulujakin seinälle, kunhan huonekalut ensin asettuvat.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground