NUOTTITELINE, PYYKKIKORI JA PARI MUUTA.

27 helmikuuta 2016


Vaihteeksi muutamat ilmaislöydöt. Ekana vanha juttu, pahvinen pyöreä säilytin. Mikä lie. Säilöö nykyään tyynyjä ja peittoja.


Nuottiteline löytyi Kierrätyskeskuksen roska-astian vierestä. Otin mukaan, ajattelien että siitä voisi tulla keittokirjateline. Toistaiseksi nuottiteline kuitenkin majailee huoneen puolella ihan vain koristeena.


Sarviksen hyväkuntoinen pyykkikori oli Kierrätyskeskuksen ilmaiskontissa. Piti ottaa mukaan, vaikka varsinaista tarvetta ei ollutkaan. Tosin olen huomannut pyykkikorin erittäin käteväksi, kun pyykkipäivänä pesee liinavaatteita pesutuvassa. Miten olenkaan tullut toimeen ilman?


Pieni puinen, turkoosiksi maalattu laatikko löytyi läheiseltä roskalavalta. Oli niin söpö, että pakko oli pelastaa. Laatikon alla oleva kuljetusalusta aka minirullakko on myös näitä minun ilmaislöytöjä. Tykkään siitäkin aina vaan.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

  1. Mainioita ilmaislöytöjä! Nuottitelineestäkin saa vaikka köynnöskasvin tukitelineen ja vaikka mitä jos ei käytä itse nuotteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin! Minusta nuottiteline on itsessäänkin kovin kaunis, toki jostain voisi löytyä kauniisti patinoituneita nuotteja siihen. :) Ja tosiaan siitä voisi saada vaikka mitä aikaiseksi, hyvä idea tuo kyönnöteline.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground