HUONE ett RUM.

28 huhtikuuta 2016


Olin eilen käymässä Kirkkonummella, ihanassa pikku putiikissa nimeltä HUONE ett RUM. Vanhassa asemarakennuksessa oleva puoti on kahden naisen, Eeva Tarkion ja Johanna Vireahon, yritys. Tutustuin HUONE ett RUM:iin vuosi sitten kevätmessuilla, jolloin yrityksellä oli oma messuosasto. Silloin saatoin sortua ostamaan jotain naisten osastolta...

Messuista lähtien vierailu myymälässä on ollut mielessä, mutta vasta nyt sain aikaiseksi, kun sain kutsun tulla tutustamaan putiikkiin. Pieni tila on täynnä kaikkea ihanuuksia, löytyy koruja, taidetta, kivoja juttuja kotiin ja puutarhaan. Uutuutena oli air plantseja eli ilma kasveja, joihin taidan olla vähän hurahtunut ja joista olen parikin postausta tehnyt. Jos siis mielit itsellesi tulevan trendikasvin, käy Kirkkonummella tai tilaa HUONE ett RUMin verkkokaupasta.
Vinkkaanpa vielä, että yritys on tulossa Helsingin Teurastamolla lauantaina 14.5. järkättävään Kevätmarkkinoille omalla osastollaan. Olen myös sinne menossa, vaikuttaa aivan huippukivalta tapahtumalta.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Kati, kiitos vierailustasi meille ´kauas maalle´! Huomasin, että sinulle ilmakasvit olivatkin jo tulleet tutuiksi aiemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta! Oli mahtavaa kyläillä teidän ihanassa kaupassa.

   Poista
 2. Paikka on ihana! Niin tunnelmallinen ja kaunis, juuri mieleeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana! Tunnelma ihana ja tuotteet huolella valittuja.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground