TADAIMA.

17 huhtikuuta 2016Blogin ei pitänyt hiljentyä viikoiksi. Jos seuraa instagramiani, tietää että olen ollut kaksi viikkoa Japanissa lomailemassa. Suunnitelmissa oli ajastaa muutama postaus siksi aikaa, mutta töissä olikin kovin vilkasta, joten lomaa edeltävät illat olivatkin muussa käytössä kuin bloggaamisessa.

Japanissa oli ihanaa, tietystä. Osuin onnekseni parhaimpaan kirsikankukinta aikaan Osakaan ja myöhemmin Kiotossakin sain vielä nautiskella upeasta kukkaloistosta. Siiryttyäni viimeiseksi viikoksi Tokioon, oli kukinta jo suurimmaksi osin ohi. Sakuran näkeminen oli pitkäaikainen {puutarha}unelmani, olin onnekas, kun se  toive toteutui.

Kuvia Japanista on yksi jos sun toinenkin. Olen jo valmiiksi uupunut pelkästä ajatuksesta, että kuvia pitäisi alkaa käydä läpi. :) Ehkä joskus saan tänne blogiin/blogeihinkin juttua kuvineen aikaiseksi. Kerrottavaa olisi paljon.

Mitä parasta sunnuntain jatkoa!


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Vähän kait olen kade - sakura aikaan Japanissa ;)
  Muuten aivan ihanat lapsosen popot ovessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mun ensimmäiset kengät! :) Onneksi äiti on säästänyt ne.

   Poista
 2. Seurattu ollaan reissuasi instassa..:)
  Tykkään tuosta ekasta kuvasta...Murunenkin siinä♥ Oli hällä varmasti sinua ikävä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murunen on ollut maailman parhaassa hoidossa ulkoilumahdollisuudella ja herkkuruualla, saattoi olla vähän tylsää palata kotiin. :)

   Poista
 3. おかえり <3
  Olen ihastuksissani seuraillut kuviasi instassa. Ja olisi todella kiva nähdä niitä myös täällä blogeissa. Mutta tiedän tuon tunteen, kun kuvia on niin paljon, ettei tiedä mistä kuvien käsittelmisen ja läpikäymisen alottaisi. Eli me kyllä jaksamme odottaa. Palaudu ihan rauhassa kotiin ja nauti Murusesta ja heräävästä keväästä!
  Ihanaa muuten, kun saat nauttia nyt kahdesta keväästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia on yli 2000 kappaletta, huh. Pitäisi vaan reippaasti aloittaa läpikäyminen, niin ne joskus olisi ehkä täällä blogissakin. :)

   Juu, on ihanaa kun oma puutarha alkaa heräillä ja siellä täällä alkaa näkyä kukkia.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground