AIR PLANT.

27 maaliskuuta 2016

Olen jonkun tovin ihailut ulkomaalaisista blogeista air plant -kasveja. Vihdoin ja viimein törmäsin "ilmakasveihin" myös kotomaassa. Viime Turun reissulla pistäydyin PUF designmarketissa Forum-korttelissa. PUF:in idea nerokas, se vuokraa erilaisia esittelymoduleita suunnittelijoille ja käsityöläisille. Käydessäni myymälässä oli viimeistä päivää esillä Tillapallon air plant -kasveja lasikuplissa. Hintaan sisältyi lasipallo, kasvi ja pussillinen hiekkaa tai kiviä valinnan mukaan. Kasvin hoito-ohjeet sai myös mukaan kirjallisena.

Valitsin kasviksi Ionanthan, parin viikon välein sumutettavan harmahtavan tupsukkeen. :) Kasvin pitäisi myös kukkia, ihan bonusta. Ripustin pallon keittiön ikkunalle ja siinä se ilahduttaa päivittäin minua. Ja arvatkaa vaan kiehtooko keräilijää muutama lasipallo lisää...


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

10 kommenttia:

 1. Voi miten hieno! Ensi kerralla Turussa käydessä pitääki poiketa liikkeessä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Liikkeessä kannattaa poiketa, mutta välttämättä näitä kasveja siellä ei silloin ole... Myytävät tuotteet vaihtuvat usein.

   Poista
 2. Toi on kyllä kiva!!Itsekin olen noita ihastellut tosissaan ulkoblogeissa :) Ja kiitti Turun vinkistä, pitääkin ens reissulla käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Olen varma, että air planteista tulee vielä Suomessakin iso {bloggari}buumi. :)

   Poista
 3. Todella ihana!
  Sisko on laittanut kynttiläkupeiksi tarkoitettuja "lasikuplia" amppeleiksi. Nekin ovat hienoja. Mutta tuo on kyllä täydellinen.

  VastaaPoista
 4. Hei,
  oikein kaunis tuo ilmakasvi, ehkä pakko hommata sellainen :)
  Blogisi on kaunis ja meillä on paljon yhteistä, ainakin puutarha, kissat ja jooga. Kun vielä kesällä tapaamme Raumalla, lisäsin sinut lukulistalleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pirkko!
   Kiva, jos löysit blogini ja tervetuloa toki uudestaankin tänne käymään. Enemmän puutarhajuttuja löytyy www.oravankesapesa.net :in puolelta.

   Ilmakasvit ovat todella ihanat ja jotain aivan uutta, ainakin itselleni. :)

   Poista
 5. Jospa sitä alkaisi taas näitä blogeja seuraamaan. Jotenkin oon ollut sellaisessa lennossa tuulen mukana, ettei ole ehtinyt keskittyä lukemaan edes näitä. Sun uusi koti näyttää ihanalta <3 Tultava joskus käymään, jos Suomeen täältä jossain vaiheessa eksyn. Niin se elämä alkaa näyttää parhaita puoliaan, meille molemmille! :) - Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Täytyykin perehtyä uuteen blogiisi paremmin tässä tulevaisuudessa. Juuri nyt olen vielä vähän sekaisin matkan jäljiltä, mutta jospa sitä kohta pääsisi arkeen ja Suomen aikaan kiinni... :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground