KASTELIJAT.

16 lokakuuta 2016


 Japanilainen söpöilymuotokieli yhdistettynä käsintehtyyn kissaesineeseen, joka liittyy kasveihin. Voiko olla mitään parempaa tai oravanpesään sopivampaa? Paitsi sama oravaisena. :)Kun törmäsin Etsyä selatessa newyorkilaistuneen Michiko Shimadan töihin, olin aivan myyty. Pitkään vain ihastelin, mutta vihdoin ja viimein tilasin itselleni kaksi kissakastelijaa. Kolmannen, koiran, sain tekijältä lahjaksi, hän oli niin ilahtunut, kun tilasin ihan Suomeen asti tuotteita. :)Kesälomalla käväisin Tukholmassa, toteutin reissulla kaksi haavetta. Ensimmäiseksi ryntäsin Designtorgetiin ostamaan Navet:n Clamp-tarjottimen. Laakea harmaa oli pitkällisen mietinnän tulos, paikka on jo vuoden ollut selvillä. Sohvan taakse, kukkalautaan kiinni, päälle asetelma kukasta ja jostain muusta kauniista. 

Toinen pitkäaikainen haave on ollut Lisa Larsonin kissa. Se löytyi vanhan kaupungin pikkuputiikista. Se sopii pariksi Arabia kukkaruukussa olevalle kolmiokäenkaalille ja UGUiSU Storesta ostamaani kynttilään ja kynttiläpidikkeeseen.Lidlistä ostettu skimmia pääsi kotopesään, vaikka ostinkin sen kesäpesä mielessä. Ruukutin kasvin IKEAsta ostamaani punasaviseen ruukkuun, jossa savesta tehty vesisäiliö. Periaatteessa ruukkuun saisi kaksi pientä kasvia ja vesisäiliö optimaalisesti keskelle, omassa viritelmässäni säiliö ei ihan parhaalla tavalla asetu ruukun päätyyn. Ostin ruukun keväällä yrttejä ajatellen, mutta otin sen vasta nyt käyttöön skimmialle.


Keittiössä majailee kaksi kesäpesältä pelastettua chiliä, molemmat saivat omat kastelijat. Pienemmälle savikissa ja isommalle Merilasin lasipallo. Noita lasipalloja on yhteensä neljä kappaletta, otin ne pitkästä aikaa käyttöön. Laitoin kastelijat juopoimmille kasveille.


 

Kasvejahan tästä huushollista ei puutu. Nopealla laskulla kodista löytyy kolmisenkymmentä kasvia ja luvussa ei ole mukana kesäpesältä talvea pakoon tulleet pelargonit. Niitä on yhteensä 54. Suurin osa on kellarissa vain kymmenkunta jäi asuntoon sisälle.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. No ei todellakaan puutu...siis kukkia..:) Mutta ah, mikä sen ihanampaa, kuin koti täynnä kukkia!!
  Tuon rahapuun ruukkun ottaisin mielelläni....jos joskus kyllästyt. Tiedän, että et kyllästy..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin on ihanaa, kun on kasveja. On heti paljon kodikkaampaa. :) Juu, olen saanut ruukun äidiltä, joten sillä on vielä tunnearvoakin...

   Poista
 2. Ihana tuo Block-valaisimen ja kynttilälyhdyn combo.
  Viherkasvit <3

  VastaaPoista
 3. Olen todennut tuon Etsyn selaamisen vähän vaaralliseksi. Aina huomaan tilaavani sieltä jotain. Tosi kivat nuo kaikki kastelijat. Lasipallokin on todella kaunis. Mulla on ulos muovisia, mutta sisälle haluaisin lasiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Etsy on hyvin hyvin vaarallinen paikka. Pidin sieltä vähän taukoa, mutta nyt on jo pitkä lista kaikkea ihanaa, mitä pitäisi saada.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground