MONARK - Meikä mummon uusi menopeli.

03 lokakuuta 2016Siinä hän on, upouusi kulkupelini, Monark-polkupyörä. Pitäähän henkisellä mummolla {siirtolapuutarha, kissa, Aino-tossut, pelargoneja, pärekori...} mummopyörä olla. :) Olen kaipaillut kesäpesälle fillaria nopeita kauppapyrähdyksiä varten. Lähimmät kaupat ovat lähellä, mutta silti niin kaukana, että kauppareissuun tuhraantuu ihan turhaan aikaa. Varsinkin kun pieni karvatassu joutuu silloin mökin sisälle odottelemaan.


Sattumalta taannoin ajauduin Huuto.netissä huutamaan mummiskaa itselleni, kyseisen pyörän hinta kuitenkin nousi liian korkeaksi. Siitä jäi kuitenkin kipinä seurailla pyörien myynti-ilmoituksia, eipä mennyt pitkäänkään kun bongasin tämän. Sopivasti Helsingissä, metroreitin varrella ja sopuhintaan. Viestittelin myyjän kanssa ja samana iltana hain pyörän mökille. Myyjäsetä tinkasi hinnan puolestani kymppiin, alun kahdestakympistä. :) Ihan kohtuullinen hinta toimivasta fillarista. Alkumatka meni metrolla, mutta loppuosan poljin reippaasti kesäpesälle.


Onhan hän elämää nähnyt, 60-lukulainen. Ruosteessa, mutta poljettavassa kunnossa. Toivottavasti ensi kesänä viilletän tällä kauppaan. No, ainakin soman kukkatelineen saan tästä ellen muuta. :)

Ainiin, huomaa nuo ihastuttavat puiset kahvat!


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground