HULLU HULLUMPI KAKTUSNAINEN.

09 marraskuuta 2016Kappas. Ihan yhtäkkiä se kaktuskokoelma tuplaantui eiku triplaantui tai no monistui monilukuisemmaksi. Ekan kuvan pallero ja kaktus litteillä pyörylöillä ovat Tukholmasta, Sergelin torilla sijaitsevasta Different Things -liikkeestä {Designtorgetia vastapäätä}. Voi, mikä herkkukauppa se kasvi- ja sisustusasioista kiinnostuneelle onkaan. Palleron sain ystävältä syntymäpäivälahjaksi ja sattumalta Pinterestissä tuli sama kasvi vastaan ja löysin sille nimen Euphoria obesa.

Neljännen kuvan ruukun ostin Samujin myymälästä, ruukun on valmistanut ennenkin hehkuttamani Udumbaran Eva Spoof. Kaktukset siihen lähikukkakaupasta kauppareissulla. Vaaleanpunertavan hassunmallisen kasvin ostin toisesta lähikukkakaupasta ruukun kanssa. Myyjä kertoi sen olevan tyräkki tai oikeammin kaksi tyräkkiä, jotka ovat yhteen liitetyt. Interwbsistä löytyi nimi {käsittääkseni ylemmällä} Euphoria lactea cristata.

Joko sanoin, että olen vähän hurahtanut kaktuksiin, mehikasveihin ja tyräkkeihin? :)


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Voi pahus Tukholmasta! Meinaan pallerotyräkkiä olen minäkin kaivannut... tosin kaksi jo mädättänyt. Ei tahdo selvitä talvesta millään. Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijui, siis haasteita edessä. Olen toivottoman surkea kaktusten ja muiden kuivuudesta nauttivien kanssa. Just luin, että nämä viihtyisivät etelä-länsi-ikkunalla, kumpaakaan ei ole tarjolla eikä edes ikkunapaikkaa...

   Poista
 2. Kaktukset vaan ovat niin ihania...ja vaatimattomia..:) Kauniit nuo ruukut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Udumbaran ruukut ovat niin upeita! Muutenkin punasaviruukut sopivat ihan kaikkien kasvien kanssa.

   Poista
 3. Siis toi kauppa Tukholmassa on NIIIIN ihana. Siellä vierähtää helposti tovi jos toinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ON. Käytiin siellä kaksi kertaa ostoksilla yhden päivän aikana. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground