KASTELIJAT.

22 tammikuuta 2017


Kissa ja kasvit. Rakkautta. Kuvassa näkyvä naapuristalkkaja on parhautta, joka tekee elämästä niin paljon parempaa. Jos saa nukahtaa ja herätä kehräykseen, niin ei voi olla kuin onnellinen. 

Kasvien kanssa ihan samanlaista rakkaussuhdetta ei ole, en silti pysty heittämään hyvissä voimissa olevaa kukkaa kompostiin, en vain pysty. Ja niitä kasveja on saatava lisää, more is more. Viidakkotunnelma on just hyvä.


Kasveihin liittyvät tilpehöörit ovat myös vastustamattomia. Ylemmässä kuvassa on hyvä kattaus kotini kukkaruukuista vanhaa Arabiaa ja punasaviruukkuja. Punasaviruukut ovat sekä ihan bulkkikamaa että Udumbara Helsingin lähidesignia. Innokkaana ylikastelijana en varsinaisesti tarvitsisi kastelijoita, mutta ovat niin houkuttelevia. Alla on Ruotsista ostettu pallokastelija, yllä suomalasien Meri-lasin versiot.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Näiden kuvien tunnelma <3.
  Tuo alimmaisen kuvan kastelija on todella kaunis ja
  Arabian kukkapurkit on vaan täydellisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Arabian kukkaruukut ova tosiaan aivan ihastuttavia. Harmi, että nuo kuviolliset yleensä maksavat maltaita.

   Poista
 2. KAunista viidakkotunnelmaa..:) JA Muru♥♥

  VastaaPoista
 3. Viidakkotunnelma on paras! Ja kissakaveri tietysti myös. Tuollaiset kastelijat voisivat sopia mulle, kun omat kasvit kärsivät pikemminkin ali- kuin ylikastelusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vielä mahtuu kasveja! Niitä ei kai koskaan olla liikaa? Suosittelen noita kastelijoita, ovat kauniita ja niistä on hauska seurata miten toiset kasvit ovat kovia juoppoja {maija} ja toiset kovin maltillisia {kliivia}.

   Poista
 4. Tosi kiva toi punasaviruukku! Vanha arabia toimii kans ihan älyttömän hyvin. Tämän pistän mieleeni. Noita kastelijoita olen kommentoinut ennenkin. Joku kumma niissä houkuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. udumbaran ruukut ovat ehdottomasti suositeltavia. Suomalaisesta savesta Helsingin Kalliossa käsityönä valmistettuja! Ne kastelija selvästi huutelevat Katien nimiä! :D

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground