UUSI VUOSI - UUSI KALENTERI.

08 tammikuuta 2017Olen vannoutunut printtikalenterin käyttäjä. Käsilaukusta löytyy allakka, johon kirjaan omat menot. Työpöydältä toinen, jossa on työmenot. Työtapahtumat löytyvät myös sähköisestä kalenterista, mutta tykkään enemmän omin kätösin tehdyistä merkinnöistä. Töistä löytyy myös seinäkalenteri, josta aikataulutan omat ja muiden työt viikkojen päähän. Ihanne olisi, jos olisi kaksi rinnakkaista kalenteria, joista toinen on aina kuukauden edessäpäin.

Kotoa seinäkalenteri puuttui pitkään - vaan eipä puutu enää. Vuotta ehti kulua viikon verran ennen kuin sain jouluna tilaamani Printic-kalenteri haettua postista. Printic-apsilla pystyy tekemään omista Instagram-kuvista kalenterin lisäksi mm. kuvia, magneetteja ja kirjasia. Kokosin omaan kalenteriin kuvat joka kuukaudelta kesäpesältäni. Tykkään kuvata kuukausittain siirtolapuutarhaani samasta kohtaa, jolloin vuodenkierto näkyy hyvin. {viime vuosi koottuna} Instagramissa toteutan samaa ideaa, mutta tiheämmin. Kuvaan n. viikottain kesäpesältäni kuvan, jossa näkyy mökki ja mökille vievä mökkipolku. 

Kalenteri oli pienempi kuin kuvittelin, mutta niin söpönen. Miinusta tulee viikoista, jotka alkavat sunnuntaista. Oma viikkoni alkaa maanantaista.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Printtikalenteri on minunkin nielestäni ihan ehdoton. Minä sisäistän asiat ja tapahtumat itselleni helpommaksi kun ne itse omin käsin kirjoitan.Toki sähköoseen kalenteriin pitää tieto kirjoittaa, mutta en halua aina olla sidottu kännyyn tai tablettiin. Pieni kalenteri käsilaukussa on kätevä ja samoin seinällä näkyvä seinäkalenteri.
  Kalenteri omista kuvista on persoonallinen ja juuri sellainen on kalenterisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämän keittiössä olevan kalenterin funktio on vain ilahduttaa ja olla paikalla, kun pitää tarkistaa, että monesko päivä se helmikuun ensimmäinen lauantai olikaan.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground