SILKKI-OPETUSTAULU.

02 huhtikuuta 2018


Esittelyssä tämän vuoden yksi harvoista kirppislöydöistä. Tuntuu ettei oikein mitään löydy mistään ja varsinkin, että Kyläsaaren Kierrätyskeskus on huonontunut valikoimaltaan ison harppauksen. Tämän silkkiaiheisen opetustaulun bongasin Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta. 

 
Taulussa esitetään silkin kehitys silkkiperhosen kotilon ja toukan eri vaiheet aina toukasta valmiiksi kankaaksi asti. Opetustaulu on kooltaan 50 x 40 cm ja syvyyttä taululla on seitsemän senttiä. Umpipuisissa kehyksissä on kirkas lasi ja oli muuten vaikea kuvata, sillä lasi heijastaa todella pahasti.
 
Vanhojen opetusvälineiden suurena fanina ja tekstiilisuunnittelija koulutuksen käyneenä löytö lämmittää suuresti mieltä, vaikka taulu ei halpa ollutkaan. Tämä on taas näitä kerran elämässä vastaan tulevia aarteita, jotka on pakko saada jos ei nyt hinnalla millä hyvänsä, niin ainakin useammalla setelillä.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Onpa upea!
  Minäkin olen opetustaulujen suuri ystävä. Tämän tyylistä en ole koskaan nähnytkään. Taitaa olla aika harvinainen aarre.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! En ole myöskään nähnyt tälläistä ennen, en edes muotoilijakoulussa, vaikka opinnot olivat jo viime vuosituhannella. :)

   Poista
 2. Upea taulu kertakaikkiaan ja tosiaan varmaan aika harvinainen. Olen Ruotsissa kuukauden opintojeni tiimoilta ja on ollut aikaa vähän kierrellä kirppareitakin täällä. Ihan käsittämätön on ero Suomen kirpputoreihin. Tarjonta on aivan huikea ja hinnat murto-osan siitä, mitä kotona käytetystä tavarasta pyydetään. Mutta täällä ei tietty ole elelty samanlaista pula-aikaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään taulusta hirmuisesti, enkä tosiaan ole nähnyt tuollaista aiemmin. Oih, olisikin kiva päästä kiertelemään kunnolla Ruotsin kirppareita.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground