ASIOITA, JOITA PITÄÄ TEHDÄ MATKALLA.

10 lokakuuta 2018


Asioita, joita pitää aina matkoilla tehdä. {jos vain mahdollista}

Ostaa magneetti jääkaapin oveen. Mielellään punaisena. Ei mielellään kohteen nimeä vaan joku hahmo tai esine, joka liittyy kohteeseen. Pärnusta en löytänyt mitään soveliasta, en halua mielestäni rumia, joten en ostanut mitään.


Japanilaisia maneki nekoja on kertynyt useampia, joka reissulta olen tuonut vähintään yhden.


Picasso on Madridista ja Reissumies Fazerin vierailukeskuksesta, Vantaalta.


Toinen asia, mikä pitää tehdä matkalla on korttien lähettäminen. Lähetän reissuilta aina muutaman kortin ja aina myös itselleni. Tykkään saada kortteja ja kun harvat niitä enää lähettää, niin pitää itse lähettää itselle. Yllä olevat kortit ovat Osakasta, Lontoosta, Kiotosta ja Tokiosta. Vasemmassa alanurkassa oleva kortti on tullut UGUiSU-verkkokauppatilauksen ohessa, Tokiosta sekin.Korttien suhteen olen nirso. Ehdoton ei perusturistikorteille. Pitää olla jotain kohteeseen liittyvää, mutta ei mitään mautonta. Maltalla meinasi jäädä kortti lähettämättä, siellä oli todella huonot valikoimat. Päädyin kuitenkin korttiin, joka esitteli maltalaisia parvekkeita, ovia ja oven kolkuttumia.


Kolmas asia, mitä reissussa pitää tehdä, jos vain mahdollista, nimittäin käydä valokuva-automaatissa. Värillinen kuva on Madridista, kuvasta tuli aika karmea. Otatin useamman ruudun ja vekslailin taustoja, kunnes aika loppui ja lopputulos on tuossa nähtävissä. Pikkukuvat ovat jossain Lontoon metroaseman automaatissa otetut. 

Urban Outfittersin valokuva-automaatissa olen käynyt sekä Amsterdamissa että Tukholmassa. Enää Tukholman UO:ssa ei ole automaattia, mutta Fotografiska-museossa taas on hyvin edukas. Tosin siihen päästäkseen on maksettava pääsymaksu museoon. Kaksi neljän sarjaa otatin Maltalla. 

Osassa kuvia on ollut matkaseura mukana, ne eivät nyt päässeet tähän esittelyyn. :) Hassua on, että en ole uskaltautunut Japanissa Purikura 'Print Club' -automaatteihin. Pelkään kielimuuria. Muutama vuosi sitten sellaisia oli Helsingissä ja kävin ystävän kanssa kokeilemassa.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Kiva ja persoonallinen tapa, tuliainen matkalta itselle. 👑 🚃
  Minä olen keränyt pieniä kissapatsaita ja nyt niitä on ehkä liikaa ja ihan en kaikista muista mistä maasta tulivat mukaani.

  VastaaPoista
 2. Matkalta lähetän yleensä kissoilleni kortin☺, jonka sitten saan itselleni!

  VastaaPoista
 3. Hauskoja tapoja, joista jää kivoja muistoja! <3
  Olet muuten ihan japanilainen, he rakastavat juurikin näitä asioita.
  Kouluvaihdossa meillä ollut japanilainen tyttö osti Suomesta magneetteja melkein kahdella sadalla eurolla ystävilleen. Ja japanilaiset huvittelevat todella usein noiden valokuva-automaattejen kanssa.
  Itse ostan usein matkoilta kortteja ja lähetänkin niitä muille, mutta en ole tajunnut vielä koskaan lähettää korttia itselleni. Seuravaaksi täytyy kokeilla, koska kortteja todella saa enää tosi harvoin postista keneltäkään. Sitä tapaa voisi itsekin parantaa.

  VastaaPoista
 4. No onneksi löytyi toinen, joka lähettää itselleen kortteja lomilta...täällä toinen moinen..:))

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground