NUKENPÄÄ.

02 lokakuuta 2018Sarjassa oudoimpia Kierrätyskeskuslöytöjä esittää: nukenpää.

Kierrätyskeskuksen ilmaisteltta on mainio paikka, kesällä oli pitkä aika, kun sieltä ei löytynyt mitään. Nyt syksyn tullen on teltasta taas löytynyt aarteita ja tässä taannoin löysin sieltä keraamisen nukenpään. Pää on mielestäni vanhanoloinen ja eihän enää nykyään tuollaisia kai tehdä? Se on selvästi käsintehty, sisältä löytyy signeeraus K.K.

Päässä on jotain viehättävää, mutta jotain niin outoa. Olisi kiva tietää mikä nukenpään tarina on!Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Toinen nukenosiin viehtynyt täällä hei, löydän jatkuvasti kirppiksiltä hienoja nukenpäitä, en useinkaan niitä osta, mutta ihailen. Haaveilen löytäväni myös posliinisia käsiä, laittaisin niitä kukkaruukkuihin ja muihin paikkoihin, joissa ei välttämättä arvaisi, että käsi tulee vastaan. Löytösi on kerrassaan hieno, ehkä joku on tehnyt sen keramiikkakurssilla itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päässä on kyllä jotain kiehtovaa. Voisi olla muottiin tehty, mutta käsinmaalattu.

   Poista
 2. Vanha on ilman muuta...ja olisi kyllä minunkin mukaan lähtenyt..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä vaikuttaa, että vanha on. Ja on kyllä hieno. :)

   Poista
 3. En ole mikään asiantuntija, mutta tuo nukenpää näyttää aidosti vanhalta, eikä miltään halvalta massatuotantona tehdyltä.
  Aivan ihana, ja ehdottomasti säilyttämisen arvoinen. Luulen, että olet tehnyt oikean löydön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hieno! Veikkaan, että päällä on ikää ja se voisi olla sillälailla massatuotantoa, että on muottiin tehty, mutta on käsinmaalattu, jotta kasvoihin on saatu persoonaa.

   Poista
 4. Mahtava pää! Olisi lähtenyt ehdottomasti matkaani myös.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground