EI MENNYT NIIN KUIN SUOMENRUOTSALAISESSA TV-SARJASSA.

14 huhtikuuta 2019


Edellisessä postauksessa mainitsin, että esittelen tuoksuherkän hyasinttiratkaisun, kunhan hyasintit ovat kukassa. Nyt hyasintit ovat kukassa. Ratkaisuni oli lasikupu, jonka löysin kirpparilta. Kupu oli suuri, mutta niin vain hyasintit venyivät niin, että joutuvat kumartelemaan kuvun sisällä.Vähän ovat reppanan näköisiä.

 

Kävin muutama viikko sitten kirppiksellä, josta bongasin ison lasikuvun. Heti tuli fiilis, että se on pakko kotiuttaa. Järki hieman hidasteli, kun mietin mihin ihmeeseen ison kuvun pienessä kodissani laitan. Ostin kuitenkin kuvun ja ajattelin pääseväni siitä eroon, jos sille ei tilaa löydy.


Kupu laittoikin sitten lumipalloefektin liikkeelle ja järjestelin yhden viikonlopun tavaroita uusiksi. Siirsin maljakkokokoelman kaapin päältä toisaalle ja keräsin tilalle juuri nyt mieleisiä asioita. Kupu löysi kuin löysikin paikkansa ja löysi myös oivan parin. Se istui kuin hanska yhteen tekemäni kakkuvadin kanssa. Vadissa on kuin tehtynä pieni ura kupua varten.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Hienot kuvut ja kakkuvadit joka tapauksessa! Hitsin hyasintit, kun menivät noin venahtamaan..

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground