TÄNÄÄNKIN ON HYVÄ PÄIVÄ.

18 kesäkuuta 2019


Yksi ehdottomista Japanin lempparituliaisista on Mogu Takahashin pieni kissamaalaus. Taide on lähellä sydäntäni, kissoista ja Japanista nyt puhumattakaan. Ei liene epäselvää. Tykkään myös Mogu Takahashin kädenjäljestä, olen ikuisuus sitten ostanut hänen tekemän zinen ja julisteen. Maneki neko -aiheisen maalauksen ostin lempparikaupastani UGUiSU the little shoppesta.


Olen vuosikauden seurannut kaupanpitäjän Hiki-sanin blogia, Instagram-tilejä ja olenpa kerran ennenkin käynyt pikkuputiikissa. Se oli syntymäpäivänäni vuonna 2013. Nyt bongasin ennen matkaani Instagramista, että UGUiSU-kauppaan on tulossa Mogu Takahashin maalauksia esille ja näyttely kestää matkani ajan. Silloin tiesin, että kaupassa on pakko päästä käymään ja, että haluan maalauksen itselleni. Vähän myöhemmin luin, että kaikki esillä olevat maalaukset ovat jo varattuja, mutta sitten töitä tuli lisää ja laitoin Instagramin yksityisviestillä kysymyksen Hikille ja sain varattua itselleni työn, jonka sovin tulevani noutamaan.


Tämä ihana silmää vinkkaava maneki neko lähti mukaani UGUiSUsta, oli pakko myös ostaa muutama muukin välttämätön juttu. En voisi olla onnellisempi tästä ihanasta maalauksesta, jossa lukee japaniksi: tänäänkin on hyvä päivä.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Oi, ihana!
  Ja mahtava tarina. Kun joutuu näkemään vaivaa jonkin asian vuoksi, siitä tulee entistä rakkaampi. Ja tuo maalauksen lause olisi tärkeä muistaa jokaikinen päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tykkään ihan älyttömästi taulusta! Se jää ihanaksi muistoksi matkasta ja kohtaamisesta UGUiSUn ihanan Hiki-sanin kanssa. <3

   Poista
 2. Tosi kiva maalaus ja tuo lause kruuna koko jutun..:)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground