KISSASOITTOKELLO.

03 heinäkuuta 2019


Tykkään matkoilta tuoda itselle tuliaisiksi aina jotain arkipäiväiseen käyttöön tulevaa. Jotain mitä muistuttaa matkasta silloinkin, kun siitä on vuosia ja seuraavaan reissuun tuntuu olevan valovuosi. 


Viime syksynä Amsterdamissa mietin, että kaupunki jos mikä olisi oiva paikka löytää erilaisia  polkupyörätilpehöörejä. Tuumailin mielessäni, että tarvitsisin mökkipyörään soittokellon, alkuperäinen kello kun on ruostunut jumiin. En kuitenkaan jaksanut nähdä sen enempää vaivaa asian eteen. 

Viimeisenä päivänä, kun olin kävelemässä Hortus Botanicuksesta kohti hotellia lähteäkseni paluumatkalle, satuin osumaan kaikenlaista hauskaa tavaraa myyvään putiikkiin. Se oli aivan hotellin nurkalla, mutta olin aiemmin ollut alueella liikkellä iltaisin ja kauppa oli ollut kiinni. Siellä minua odotti mitä täydellisin kissan muotoinen soittokello. Pakkohan se oli ostaa mukaan.


Hauskana yksityiskohtana: soittokello puolitoistakertaisesti nosti pyöräni arvon. :) Fillari ei ole itsessään maksanut juuri mitään, se on vanha ja ruosteinen. Ostin sen mökkipyöräksi, mutta keväällä viikon verran poljin sillä työmatkat, kun Jopostani oli kumi puhki. Ihan hyvin pelitti.


Kyllä nyt fillaroidessa hymyilyttää, kun tuota söpöläistä vilkaisee.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground