SYNTYMÄPÄIVÄN KUKKA-ASETELMA.

11 lokakuuta 2019


Blogiyhteistyö: Huiskula

Olen jo pitkään halunnut kokeilla tehdä kukka-asetelman kanaverkkoa apuna käyttäen. Niitä on tullut vastaan ympäri internettiä ja somea siihen malliin, että oli pakko päästä itsekin kokeilemaan. Tarvitaan vain astia, johon lorautetaan vettä ja kanaverkkoa. 

Itse kierrätin Kesäpesän omenapuissa olleita verkkoja, jotka estivät Murusta kiipeämästä korkealle puihin. Olivat rumannäköiset ja Murunen ei ole useaan kesään tuntenut kiinnostusta kiipeillä puihin, joten joutivat pois. Ryttäsin verkon palasen niin, että verkkoa oli kahdessa kolmessa kerroksessa ja se mahtui astiaan.Kun verkko on aseteltu tukevasti astiaan, alkaa hauskin osuus - kukkien asettelu. Leikkasin kaikkiin varsiin uudet imupinnat ja poistin lehtiä. Aloitin jouluruusun 'Winterbells'* kanssa. Sijoittelin ne ensin parhaille paikoille. Jatkoin rikkaporkkanan* kanssa. Yritin kasvattaa tänä kesänä rikkaporkkanaa siemenestä, mutta yksikään ei itänyt. Ensi vuonna uudestaan, sillä harsomaiset kukat ovat aivan hurmaavia.Asetelmaan tuli jouluruusun ja rikkaporkkanan lisäksi purppuraista revonhäntää*, vaaleanpunaisen erisävyissä olevia jaloangervoa*, marjapuuron väristä skimmiaa* ja tummat, mustan puhuvat marjat ovat likusterin*. Viimeiseksi lisäsin asetelman alaosaan eukalyptuksen* oksia peittämään verkkoa. Lisäsin myös muutamat tupsut heiniä*.


Olen tyytyväinen tähän ensimmäiseen asetelmaani, vaikka paljon on varmasti virheitä ammattilaisen silmin, mutta minulle kelpaa. Muutaman kolon itsekin havaitsin kuvista. Taidan tarvita lisää harjoittelua, eikä se haittaa - oli niin kivaa.


Olosuhteiden pakosta olen jumissa vanhempieni luona, joten kuvat eivät ole kotoani. Tänne näyttävän kokoinen kukka-asetelma sopiikin paljon paremmin kuin omaan kotiini.

Tämän kukka-asetelman myötä toivotan itselleni oikein hyvää syntymäpäivää! :)


*Kasvit saatu blogiyhteistyönä Huiskulalta.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. "Monia vuosia, armorikkaita vuosia ...". Oikein lämpimät onnittelut polvipoloiselle sankarille!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja tyylikäs kimppu, toivottavasti paraneminen etenee suunnitelmien mukaan ja pian taas olet reippaassa kävelykunnossa.
  Syntymäpäiväonnittelut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Molley! <3 Paraneminen on sujunut suunnitelmien mukaan, onneksi!

   Poista
 3. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!
  Kaunis asetelma! Minä en ole vielä tuota tekniikkaa kokeillut, mutta kokeilen kunhan löydän kanaverkkoa jostain riihen uumenista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pioni! <3 Oli yllättävän kiva ja helppo tekniikka.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground