RED SQUIRREL BY MOGGSHOP.

03 marraskuuta 2019


Hyvää syntymäpäivää multa mulle! Syntymäpäiväni oli jo viime kuussa ja silloin klikkasin itselleni syntymäpäivälahjan ostoskoriin. Se saapui ennen kuin itse palasin polvileikkauksen jäljiltä kotiin. Paketista kuoriutui brightonilaisen taiteilijan ja kuvittajan Sally Welchmanin eli MoggShopin maalaama oravataulu.


Olin jo jonkun aikaa seurannut MoggShop-Instagram-tiliä ja toivonut salaa taiteilijan maalaavan orava-aiheisen taulun. Olin nimittäin nähnyt yhden kivan Etsyn myytyjen tuotteiden listalla. 'Red Squirrel' on maalattu jämäpuupalalle ja kokoa sillä on postikortin verran eli 10 x 15 senttiä. Mielestäni konsepti maalata erikokoisille ja -muotoisille puupaloille on loistava. Orava on taiteiltu hyvin konservatiiviseen kokoon, mutta taiteilijan Etsy-sivulta löytyy myös esimerkiksi kolmionmallisia maalauksia.


Sinne se solahti muiden kurretöiden joukkoon. Tauluhyllyn alin hylly on toistaiseksi varattu orava-aiheisille töille. Niitä kun on jostain syystä kertynyt.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana synttärilahja, hyvää lahjontaa itselle <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää synttäripäivää näin jälkikäteen!
  Ja loistavan synttärilahjan valitsit itsellesi.
  On hienoa, kuinka nuo kaikki eri taiteilijoiden työt sopivat niin hyvin yhteen toistensa kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! <3 Tykkään tuosta tauluhyllyköstä niin paljon nykyisessä kokoonpanossa, että en raaski vaihtaa ja muuttaa taulujen paikkoja vaikka niin aluksi suunnittelin.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground