OVIKIMPPU KUIVAKUKISTA.

27 syyskuuta 2020


Kaupallinen yhteistyö: Huiskula

Puuhat Kesäpesältä ovat siirtyneet kotipesään ja samalla on kodin sisustus alkanut kiinnostaa aivan eri lailla kuin kesällä. Kaipasin kotiin jotain pientä kaunistusta, jotain erityistä yksityiskohtaa alkanutta syksyä piristämään.Olen jo pitkään halunnut tarttua kuivakukkiin, jotka ovat juuri nyt kovin trendikkäistä. En kuitenkaan halunnut pelkkää kuivakukkakimppua maljakkoon, vaan halusin toteuttaa mielessäni pyörineen idean. Halusin sitoa "vihtamaisen", alassuin roikkuvan kimpun kylpyhuoneen oveen. Näen oven monesta kohtaa asuntoa, kodin ainoaa sisäovea tulee käytettyä useamman kerran päivässä ja se on sopiva tyhjä tila jollekin kauniille.Kimpun pohjalla on tuntemattomaksi jäänyttä heinää*, joka tuntuu vähän kuin ohuilta hevosen jouhilta, sen päällä yksi oksa valkaistua ruskusta*, muutama Kesäpesän punaluppio tuomassa väriä, jänönhäntiä* ja yksi mökiltä napattu helminukkajäkkärän kukinto. Sidoin koko komeuden hamppunarulla ja ripustin pieneen oveen naputeltuun naulaan. Oven haalean persikkainen sävy sopii täydellisesti kuivakukkakimppuun.


*Kasvit saatu blogiyhteistyönä Huiskulalta.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


2 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tosiaan ja kyllä jäi kaivelemaan tuo tuntemattomaksi jäänyt pohjamateriaali. Onko se luonnosta itse poimittua vai ostojuttu 🤔❓
  Pikkuhiljaa minäkin toivottavasti pääsen jo sisähommien pariin alkaa vähän nuo puutarhan hommat kyllästyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pohjamateriaali on Huiskulan valikoimista eli sitä kannattaa etsiä kukkakaupoista. Nyt on kyllä mukavaa puuhastella sisällä pitkän kesätauon jälkeen.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground