ILMAISLÖYTÖJÄ KIERRÄTYSKESKUKSESTA.

10 helmikuuta 2021Viime viikolla mieleeni putkahti idea, johon tarvitsin kauniin näköisen vanhan kirjan. Sellaista ei kotoa löytynyt, joten suuntasin kohti Kierrätyskeskusta. Menin ensimmäiseksi tarkastamaan ilmaisalueen tarjonnan ja kerrankin oli runsaasti kirjoja tarjolla ja mikä parasta - myös vanhoja, kaunisselkäisiä. Poimin mukaani vasemmalla kuvassa olevat opukset. 

Seuraavana päivänä palasin rikospaikalle, sille halusin vielä varmuudeksi ainakin yhden kirjan lisää. Ilmaisosaston kirjatarjonta oli täydentynyt ja nappasin mukaan kolme uutta. Samalle reissulla löytyi myös Tyrvään Keramiikan pieni punasaviruukku. Otan aina saviruukut mukaani ja varsinkin nämä hienot Suomessa valmistetut. Lisäksi nappasin pulloon laitettavan kynttiläjalan mökkiä ja elokuun iltoja ajatellen.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

9 kommenttia:

 1. Todella upea kuva! Tunnelma on niin kohdillaan.
  Vanhoissa kirjoissa on sitä jotakin. Ne ovat kauniita, niin kuin ajattomat saviruukutkin.

  VastaaPoista
 2. Hmm, oon itsekin haalinut noita Tyrvään ruukkuja, ne on ihan kaikista hienoimpia!! Kerran tuli juttua yhden kirppiksistä innostuneen kaverin kanssa ja hänkin on alkanut niitä haalia :-) Nyt meitä on jo todistettavasti siis kolme. Oon yrittänyt tonkia sen yrityksen historiaa, mutta ei siitä oikein mitään löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! On jotenkin uskomatonta, että Suomessa on joskus valmistettu ruukkuja ja vielä miten hienoja. Erityisesti pohjassa olevat merkinnät ovat upeita, niissä on käsityönleima.

   Poista
 3. Hieno kuva!
  Kirjoilla on jäljellä enää koristearvo, kun ne on kertaalleen luettu. Sääli.

  VastaaPoista
 4. Kyllä vnhoilla kirjoilla koristaa kotia yhä! Onneksi itselläni on myös sen verran huono muisti, että kertaalleen luetut kirjat voi lukea aina muutaman vuoden päästä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ihmetyttää ne useat nykykodit, joissa ei kirjoja näy lainkaan.

   Poista
 5. Oi, ihan tuli ikävä kierrätyskeskusta ja kirppareita. En ole vuoteen käynyt kuin kerran. Nihtisillassa käyn aina, kun liikun sielläpäin. Olen eräätkin kirjat, ruukut ja muut sieltä kotiin kantanut. Pitäisikin lähteä kirppiskierrokselle pitkästä aikaa. Maski naamaan ja turvallisesti, ei ruuhkan sekaan.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground