PERPR OPEN HOUSE 2021 -TAPAHTUMA.

18 helmikuuta 2021Kävin keskiviikkona Helsingin Kaapelitehtaalla PerPR:n Open House 2021 -tapahtumassa. Oli virkistävää päästä ihan fyysisesti käymään jossain ja nähdä tuotteet "elävänä" viime aikoijen nettistriimien ja verkkosivujen sijaan. Oli myös ihanaa, kun pitkästä aikaa näimme Katin kanssa -blogin Katrin kanssa, ehdimme vaihtaa kuulumiset ja kiersimme tapahtuman huoneet yhdessä ihastellen. 

Tapahtumaan oli ollut ennakkoilmoittautuminen ja kävijöille oli varattu puolen tunnin aika tehdä vierailu. Samaan aikaan paikalla oli vain viisi vierailijaa ja PerPR:n henkilökuntaa. Luonnollisestikin kaikki käyttivät kasvomaskia ja käsidesiä oli joka nurkalla ja alue kierrettiin vain yhteen suuntaan.

Tapahtumaan oli rakennettu PerPR:n asiakkaiden tuotteista huoneita, joiden stailauksesta oli vastannut Anna Biström. Ensimmäisenä saavuttiin lukunurkkaan ja olohuoneeseen.
Seuraavana oli työhuone.


Työhuoneen vieressä oli keittiö ja ruokailutila.


Keittön jälkeen saavuttiin makuuhuoneeseen.


Seuraavana oli Japandi Spa.
Span vieressä oli kylpyhuone.


Kierroksen lähestyessä loppua löytyi vielä kodinhoitohuone.

Kierroksen viimeisenä päädyttiin askarteluhuoneeseen, puutarhaan ja pihaan. Niistä löytyy kuvia Oravankesäpesä-blogista, sillä muuten tästä postauksesta olisi tullut aivan järkyttävän pitkä ja ne sopivat paremmin siirtolapuutarhablogiin. Jo nyt kuvia on runsaasti, mutta toivottavasti niistä saa vähän inspiraatiota.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

 1. katsoin virtuaaliesityksen PER:PR sivuilta - esittelijän kielenkäyttö oli vähintääkin huono ottaen huomioon näytteilleasettajien tuotteet... kuinka kaikki voikin olla SIKAA.iso miinus tapahtuman tiimille siitä.
  onneksi blogeistasi sai ärsyyntymättä kivan kuvan tapahtumasta - ennen tämä taho ei ollut mulle lainkaan tuttu. messuikävään tämä postaus oli ihan nappiin...
  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hannah! Voi ei, ikävää että esittelijä on virtuaalikierroksella ollut kielenkäytöltä ärsyttävä. Tapahtuma oli kiva, esillepano hieno ja se tuli todellakin tarpeeseen, kun mitään vastaavaa ei ole järjestetty vuoteen.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground