VAALEANPUNAISTA HATTARAA.

13 toukokuuta 2021

Olen jännityksellä odottanut kahden viime vuonna istutetun kirsikkapuun kukintaa - tai siis sitä tuleeko edes yhden yhtä kukkaa näihin pieniin puihin. Tätä kirjoittaessa vaikuttaa, että 'Kevätsuudelma' ainakin jättää kukkimisen väliin tätä vuonna.

Siksi olenkin ollut onnellinen, kun ihan naapurista löytyy upea kirsikkapuu. Kävin kuvaamassa sitä yhtenä iltana tällä viikolla ja saatoin hieman innostua kauniista puusta. Napsin kuvia runsaasti, enkä pystynyt tiivistämään yhtään tämän enempää, mutta voiko vaaleanpunaisesta puusta olla liikaa kuvia? :)Ahhh. Kohta kukkivat myös omenapuut ja se on puutarhani ja koko siirtolapuuutarhan kauneinta aikaa.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Ihastelin kirsikan kukkimista viime viikonloppuna Turussa. Omassa pihassa saa vielä odotella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Thlda! Onneksi näitä vaaleanpunaisia ihanuuksia löytyy muualtakin kuin omasta puutarhasta, niin on enemmän ihasteltavaa.

   Poista
 2. Kirsikkapuita ei voi koskaan kuvata liikaa, ne ovat niin upeita!
  Meillä ei vielä kirsikkapuut kuki, joten on ihana päästä ihailemaan kuvien välityksellä teidän hanamia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Ihanaa, kun löytyy tällaisia kaunottaria julkisista paikoista, kun omassa puutarhassa kukintaa saa vielä odottaa.

   Poista
 3. Aivan ihanaa hattaraa. Toivottavasti sait viettää hanamia naapurin kirsikkapuun alla. Saapa nähdä, kukkiiko oma Kevätsuudelmani tänä vuonna. Viime keväänä siinä oli ihan kivasti kukkia pienen puun tekemäksi.
  Kylämme ostarilla on kaksi rusokirsikkaa parhaillaan taas ihastuttavina kukkapilvinä. Hienoa, että julkisiin paikkoihin istutetaan kauniita kasveja kaikkien katseltavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! On todella hienoa, että julkisiin paikkoihin istutetaan kauniita puita. Roihuvuoren kiriskkapuisto on oiva esimerkki asiasta.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground