JUHANNUS 2021.

29 kesäkuuta 2021

Juhannus meni pitkälti samalla, tutulla ja turvallisella kaavalla. Laskeutuminen juhannukseen tapahtuu torstain saunavuorossa. Aattoaamuna aamiaisen jälkeen kävin uimassa tai sis vesijuoksemassa maauimalassa tunnin verran. Sitten kotiin välipalalle, kamat kasaan ja mökille.


Tämän vuoden jännitysmomentti oli Mison ensimmäinen mökkivierailu. Kissa on erittäin rohkea, mutta myös vilkas ja vikkelä. Olin poikakaverin kanssa jo aiemmin viikolla asentanut hyttysverkot ikkunoihin estämään pennun livahtaminen puutarhaan. Tällä kertaa tutustuttiin vasta mökkiin eikä ulkoiltu lainkaan. Valjaissa kulkeminen ei vielä suju kovinkaan hyvin enkä ollut laittanut Misolle punkinestoainettakaan. Ajattelin, että on parasta edetä vähän kerrallaan.

Mison pitäminen mökissä oli haasteellista, kissa on erittäin nopea livahtamaan ja kun on tottunut pitämään ovea apposen auki koko ajan ja kulkemaan esteettä sisään-ulos, suljettu ovi hankaloitti paljon eloa. Miso on erittäin reipas eikä mökki tuntunut mitenkään pelottavalta tai edes jännittävältä paikalta. Sielläkin ruoka- ja hiekka-astiat löytyivät helposti.

Oli aihetta juhlaan, muuhunkin kuin keskikesän juhlimiseen. Olin viikko aiemmin saanut todistuksen valokuvaajan ammattitutkinnon suorittamisesta, oli kissan ristiäiset ja lisäksi juhlistimme poikaystävän kanssa merkkipäivää. Tein mansikkakakun, jonka nautimme roseesamppanjan kanssa omenapuun alla. Illemmalla grillasimme hampurilaisia.


Oli ilmeisen kivaa, sillä en ottanut näitä neljää kuvaa enempää fotoja.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

14 kommenttia:

 1. Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään? Entä miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen päivässä / viikossa?

  Aurinkoista kesän jatkoa!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Onnittelut valokuvaajan ammattitutkinnosta!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut valmistumisesta! Sitä kannatti juhlistaa ja tietenkin myös Mison ristiäisiä sekä parisuhteen merkkipäivää.
  Juuson kuolemasta tulee kolme vuotta ja yhä saatan pihaovea aukaistessani vilkaista, ettei vain kissa vahingossa karkaa. On ne niin salamannnopeita livahtajia, että tarkkana saa olla. Eiköhän Miso pian totu valjaisiin ja kaikkien kesä laajenee pihamaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Miso on koko kesän aikana vain pari kertaa yrittänyt livahtaa mökistä ulos, mutta olen ehtinyt torpata aikeet. Valjaiden kanssa kulkeminen on sujunut hyvin eikä ruoho ole toistaiseksi ollut vihreämpää aidan toisella puolella.

   Poista
 4. Paljon onnea valmistumisesta, uudesta perheenjäsenestä ja merkkipäivästä! <3
  Ihana kuva teistä kolmesta. <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa ihanilta tapahtumilta! Onnea!! <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan kuuloinen juhannus! Onnea valmistumisesta <3

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground