APUA JAPANIN KAIPUUSEEN osa 20. Uskollinen naapuri.

04 heinäkuuta 2021Pitkästä aikaa sain käsiini japanilaisen romaanin. Tätä oli minulle jo aiemmin suositeltukin, mutta vierastin kirjan genreä - se on dekkari. En ole jännityksen tai rikoksien ystävä, mutta kun muuta japanilaista luettavaa ei ollut pitkiin aikoihin löytynyt, tartuin lopulta Keigo Higashinon Uskollinen naapuri -kirjaan. Ja kun siihen tartuin, en malttanut laskea sitä käsistäni ennen kuin olin lukenut sen kokonaan. 

Kirja oli koukuttava, ei lainkaan jännittävä, sillä kuolema tapahtuu heti toisessa luvussa, eikä kirjassa mässäillä verellä ja suolenpätkillä. Ja kuten joka paikassa mainostetaan, kirjan lopun käänne on yllättävä ja erittäin nokkela. Se ei ehkä ollut ihan niin japanilainen kuin olisin saattanut toivoa, mutta kuitenkin erittäin viihdyttävä. Saatan jopa tarttua sen itsenäiseen jatko-osaan, Myrkyllinen liitto -dekkariin tulevaisuudessa.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Hyvä vinkki, kiitos. Tallensin äänikirjana kuunneltavaksi loman aikana.

  VastaaPoista
 2. Mä en lue dekkareita lähes koskaan, mutta tämä voisi olla kiinnostava. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma itsellä, kirja oli kyllä dekkariudestaan huolimatta oikein oiva!

   Poista
 3. Luin tämän joku aika sitten, tykkäsin ja loppu oli tosiaan yllättävä. Nyt luen sattumalta kirjastosta löytynyttä Marjo Sekin "Kurkistus viuhkan taakse" - ihan mielenkiintoinen, olet varmasti sen lukenutkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, en ole kuullutkaan tuosta kirjasta. Pitääpä etsiä se käsiin, kiitos vinkistä!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground