KASVITARVIKKEITA KIRPPUTOREILTA.

23 helmikuuta 2022

Oravanpesä rottinkijakkara kukkajakkara rottinki secondhand kierrätyslöytö kirppislöytö kasvitarvike huonekasvi viherkasvi
Minulla on muutamia esinekategorioita, jotka ovat aina kirppiksillä haussa kuten Arabian Botanica -koristelautaset, suomalaiset designmaljakot ja kaikenlainen puutarhaan ja kasveihin liittyvä esineistö. Viimeksi mainittuja onkin viime aikoina kertynyt, joten nyt luvassa on pieni esittelyssä kirppiksiltä ja Kierrätyskeskuksista ostettuja kasvitarvikkeita. 

Rottinkisia kukkajakkaroita minulle on kertynyt kolme kappaletta. Viimeisen, kuvassa näkyvän, löysin Meklu51-kirppikseltä Töölöstä kympillä. Rottinkiasiat ovat tällä hetkellä kovassa huudossa ja hinnat ovat myös yllättävän kovia. 

Oravanpesä eksoottinen lyhytkarva exotic cat Misosecondhand kierrätyslöytö kirppislöytö kasvitarvike kirjapino huonekasvi viherkasvi

Vanhoja kirjoja löysin vuosi sitten Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja käytän niitä kasvien alusina luomaan korkeuseroja ja nostamaan kasvit esille. Arabian ruukun ostin Kierrätyskeskukselta toisen samanlaisen, mutta vähän isomman kanssa yhteensä eurolla.

Oravanpesä kukkapidike secondhand kierrätyslöytö kirppislöytö kasvitarvike kirjapino huonekasvi viherkasvi
Metallinen kynttiläjalka-kukkapidike löytyi Hyvinkään iCaresta vitosella. En ole ikinä nähnyt tälläistä ennen missään muualla kuin somen kuvissa.

Oravanpesä kukkapidike secondhand kierrätyslöytö kirppislöytö kasvitarvike kirjapino huonekasvi viherkasvi
Toistaiseksi olen käyttänyt sitä vain kynttiläjalkana, mutta pakkohan sitä on kukkien kanssakin testata.

Oravanpesä kukkapidike Riihimäen lasi secondhand kierrätyslöytö kirppislöytö kasvitarvike kirjapino huonekasvi viherkasvi
Lasisia kukkapidikkeitä on minulle kertynyt kolme. Pienin oli jo ennestään enkä enää muista mistä sen olen hankkinut. Isoin (alin) löytyi Pasilan ja Vallilan kulmilla olevasta Goodwillistä. Maksoin siitä 2,50 euroa, onnekkaasti kirppiksellä oli juuri osa tuotteista puoleen hintaan ja kukkapidike kuului siihen ryhmään.

Oravanpesä kukkapidike Riihimäen lasi secondhand kierrätyslöytö kirppislöytö kasvitarvike kirjapino huonekasvi viherkasvi
Nuo korkeammat versiot ovat ilmeisesti Riihimäen Lasin valmistamia. Litteän kukkapidikkeen ostin Kierrätyskeskuksesta hintaa 1,80 kanta-asiakasalennuksen jälkeen.

Oravanpesä kukkasiili kenzan secondhand kierrätyslöytö kirppislöytö kasvitarvike kirjapino huonekasvi viherkasvi

Kukkasiilikokoelmani on kasvanut vähitellen, nyt viimeksi löytyi tuo pitkulainen ja sen vasemmalla puolella oleva. Ne ostin myös Kierrätyskeskukselta ja niistä maksoin muistaakseni n. 4–5 euroa/kpl.

Oletko tehnyt kasveihin liittyviä kierrätyslöytöjä viime aikoina?Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

10 kommenttia:

 1. Sä teet kyllä aina mahtavia löytöjä!
  Kivoilla esineillä ja varsinkin kasveihin liittyvillä saa kotiin ihanaa somistusta ja persoonallisuutta. Vanhat tavarat tuovat myös kodikkuutta.
  Kaikkein kaunein somistus kuvissasi on kyllä kuitenkin pikkuinen Miso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Miso on kyllä ehdottomasti kaunein! <3 Niinpä! Vanhoissa tavaroissa on usein paljon kauniita yksityiskohtia, jotka uusista esineistä puuttuu. Vanhaa patinaa tai kaunista kulumaa ei myöskään saa ostettua kaupasta, puhumattakaan persoonallisuudesta.

   Poista
 2. Mä, niin kuin tosi moni muukin, metsästän Arabian SN- ja SL-ruukkuja ja niitä tulee vastaan nykyään tosi harvoin. Ronttinkisia kukkajakkaroita on löytynyt 3, mistä oon tosi onnellinen. Nyt haluaisin löytää hyvälaatuisia pistokkaita kirppikseltä, mutta ainakaan vielä ei ole tullut vastaan. Kiitos myös Meklu51-vinkistä, pitää mennä tutustumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita ruukkuja katselen myös kirppiksiltä, mutta niitä tosiaan on nykyään vähemmin tarjolla ja usein ovat todella hinnakkaita. Nuo valkoiset Arabian ruukut eivät ehkä ole ihan suosikkeja, mutta olivat niin halvat. :) Ajattelin, että myyn ne eteenpäin, mutta sitten jo istututinkin kasveja niihin. :D Ehkä pistokasaika on vasta tulossa tässä kevään myötä. Niin toivon myös minä.

   Poista
 3. En ole kirppistellyt korona-aikoina oikeastaan ollenkaan. Mutta nyt on viimeaikoina blogiasi lukiessa mieleen, että tekisi mieli maalata Mison näköinen johonkin seuraavaan tauluun (harrasteleva maalaaja, en mikään oikea taiteilija. Se on niin söpö ja ilmeikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, maalaa toki Miso! <3 Olisi ihana myös nähdä maalauksesi Misosta!

   Poista
 4. Pakko oli tulla kuolaamaan näitä sun löytöjä, ihan huikeita varsinkin nuo lasiset leikkokukkatuet😍 Hihittelin hieman tuolle kanta-asiakkuudellesi😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa esineissä on sitä jotain! <3 Monet ovat kauniita ihan vain koristeenakin. Kierrätyskeskuksessa saa kanta-asiakaskortilla -10 % ja opiskelijat -20 %, ihan kannattava etu, jos/kun useasti ostaa. :)

   Poista
 5. Ai että mitä herkkuja!
  Minä itse en ole hetkeen käynyt kirppareilla, mutta anoppi löysi kupittaan saven (luultavasti) tekemän kukkapidikkeen ja toi sen minulle. Ah onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pioni! Oi, Kupittaan Saven kukkapidike, varsinkin oravalla on minun haave!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground