100 RUUSUA.

27 heinäkuuta 2022

Oravanpesä puutarha 100 ruusua pöytäliina Dora Jung Lapuan Kankurit
Esittelyssä yksi kesän parhaista kirppislöydöistä. Täysin priimakuntoinen Dora Jungin suunnitteleman 100 ruusua -pöytäliina hennon vaaleanpunaisena löytyi Tammiston SPR Kontista. Pöytäliinan koko on hulppeat 140 x 310 cm. Kuosi on todella upea ja se elää hienosti valon osuessa. Olin täpinöissäni löydöstä jo kirppiksellä ja hehkutin poikaystävälle, että nyt on hyvä löytö. Arvioin uuden vastaavan maksavan satasen verran. Olin väärässä. Lapuan Kankureilla vastaava uusi pöytäliina, hieman lyhyempänä maksaa 229 euroa. Huh.

Oravanpesä puutarha 100 ruusua pöytäliina Dora Jung Lapuan Kankurit


Hurjinta oli, että näitä siististi mankeloitu isoja pöytäliinoja roikkui Kontissa kaksin kappalein. Harkitsin tovin ostavani molemmat ja myyväni toisen. Hetken miettimisen jälkeen totesin, että en jaksa sitä myymishommaa, joten parempi jättää toinen odottamaan jotain toista onnekasta. 

Maksoin pöytäliinasta 12 euroa. Se on mielestäni todella vähän isosta pöytäliinasta, varsinkin Kontin hintatasoon nähden. 100 ruusua -kuosi yleensä tunnistetaan hyvin ja sitä saa yleensä maksaa vielä extraa. monesti Kontissa maksaa pienemmät Tampellan pellavaliinat saman verran kuin nyt tämä iso.

Oravanpesä puutarha 100 ruusua pöytäliina Dora Jung Lapuan Kankurit
Puutarhapöytäni on liian pieni pöytäliinalle. Melkein voisi laittaa liinan kahtia. Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Onnittelut! Erittäin kaunis kuosi liinassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 100 ruusua on yksi kauneimmista, erittäin juhlallinen myös.

   Poista
 2. Vautsi! Upea liina ja mahtava löytö! Tuo näyttää aivan ihanalta puutarhassasi - ihan oikeaan osoitteeseen siis liina päätyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva! En voi käsittää miten liian olikin hinnoiteltu niin edulliseksi. Joskus sitä sattuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground