LYSTIT-KERAMIIKKATEOS DESIGN ARMI TEVA.

08 tammikuuta 2023

Lystit design Armi Teva Kukkia design Fujiwo Ishimoto
Olen mestarillisen hyvä lahjomaan itseäni, jos aiemmassa postauksessa esittelin ostamani joululahjan itselleni, tässä on palkinto viime talvena suoritetusta kurssista ja työpaikan saannista. Uusi seinäkukkanen on Armi Tevan jo viime keväänä Artekissa olleen Asetelma, suudelma & Vadelma -näyttelystä ostettu Lystit-sarjan työ - sininen orvokki.

Lystit design Armi Teva Kukkia design Fujiwo Ishimoto

Armi Teva on tullut tunnetuksi Naamoista. Näin ensi kerran hänen töitä Lokal-galleriassa kesäkuussa 2019. Silloin oli hyvin lähellä etten ostanut hänen Naamaa. Ostamattomuus on harmittanut siitä lähtien, nyt korjasin tilanteen heti, kun uusi sarja esiteltiin. Enkä ollut ainut, avajaisiltana aika moni työ sai uuden kodin.

Sinisen orvokilta näyttävän työn valitsin, koska se liittyy työhön, äitiini ja siirtolapuutarhaani. Eikä ollut punaista kukkaa tarjolla. :) Teos kuitenkin pääsi punaisen kukan seuraan, nimittäin Fujiwo Ishimoton Arabialle suunnitteleman krysanteemin yläpuolelle. Sarjaan sopisi hyvin kolmanneksi Marianne Huotarin keraaminen kukka.

Toisen kuvan vasemmassa alanurkassa kurkistelee kreisi kirppisostokseni - kullattu, krumeluuri peili. Se löytyi Kierrätyskeskuksesta. En voinut sitä vastustaa, vaikka järjellä en keksinyt ainuttakaan paikkaa sille, en kotoa enkä mökiltä.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Ooh, upea keramiikkaluomus tämäkin! Tuo peili on myös aivan mahtava -- toivottavasti sille löytyy vielä paikka.

    VastaaPoista
  2. Upeat!
    Ja jos lahjoo itseään merkittävistä elämän etapeista, samalla kannustaa itseään onnistumisista. Ja noista upeista taideteoksista jää myös elävä muisto, joiden avulla voi muistella mukavia tapahtumia.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground