TEEMA-KOKOELMA KASVAA.

01 tammikuuta 2023

Arabia Iittala Teema-muki Kartio-juomalasi Pehtoori-pannu
Enpä arvannut mitä tapahtuu, kun löysin ensimmäisen Royal Canin -mukin Kierrätyskeskukselta. Se oli selkeä startti kokoelman keräykselle. On nimittäin uusia mukeja kertynyt!

Arabia Iittala Teema-muki Kartio-juomalasi Royal Canin

Ensimmäisenä hankin uuden värin Royal Canin -mukista. Tämä vihreä numero 3 -muki löytyi Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta. Hinta 21 euroa, joka tuntuu olevan normihinta kaikelle Iittala/Arabia-astialle Kiken verkkokaupassa.

Arabia Iittala Teema-muki Kartio-juomalasi Royal Canin
Sama muki toiselta puolelta.

Arabia Iittala Teema-muki Kartio-juomalasi Eläinlääketieteellinen
Seuraava muki kokoelmaan löytyi Itäkeskuksen tai Puotinharjun Fidasta. Eläinlääketieteellisen hauska, eläinaiheinen muki kustansi noin kahdeksan euroa.

Arabia Iittala Teema-muki Kartio-juomalasi Eläinlääketieteellinen
Mukin pohjaväri on ehdoton inhokkini - beige, mutta katson asiaa sormien läpi, kun muki oli edullinen, harvinainen ja eläinkuviot kivoja. Kuvittaja on varmasti sama - Niina Aalto - kuin Royal Canin -mukeissakin.

Arabia Iittala Teema-muki Kartio-juomalasi WWF Nooa
Kolmas eläinkuviollinen muki olikin tyyriimpi, se löytyi Mäkelänkadun Emmauksesta 32 eurolla. Olin jossain kirppishuumassa, kun olin juuri tulossa Kreetta Järvenpään vetämästä workshopista ja olin inspiroitunut Kreetan ihanasta studiosta ja kaikista siellä olleista mielenkiintoisista ja kauniista tavaroista. Mukin lisäksi ostin ruskean apteekkipurkin ja keltaisen Halo-kynttilälyhdyn.

Arabia Iittala Teema-muki Kartio-juomalasi WWF Nooa
WWF:lle suunnitellun mukin on kuvittanut Pekka Paikkari ja niitä lienee ainakin kolme erilaisella kuvioinnilla olevaa.

Arabia Iittala Teema-muki Kartio-juomalasi
Teema-muki kokoelmaan on tullut myös kaksi edullista yksiväristä mukia, violetti maksoi 4,20 ja musta muistaakseni noin 2,70 euroa. 

Arabia Iittala Teema-muki Kartio-juomalasi

Loput Teema-mukit ja osa Kartio-laseista. Kartioista noissa pinoissa on vain ilmaiseksi löytämäni. Minulla on kaapin kätköissä vielä turkoosin värisiä Kartioita, ne ovat kulkeneet matkassani jo parikymmentä vuotta. olen ostanut niitä ainakin joskus Viherlandian tehtaanmyymälästä, silloin joskus 1990- ja 2000-luvun vaihteessa. Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Nämä eläinaiheiset Teemat ei ole mulle ollenkaan tuttuja. Hauska kokoelma karttumassa ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika harvoin noita eläinaiheisia näkyy missään tarjolla, nyt sattui useampi lyhyen ajan sisään löytymään.

   Poista
 2. WWF:n muki on aika söpö. Sinulla on jo hieno kokoelma näitä erikois-Teemoja. Olisi mielenkiintoista, jos joku kokoaisi tällaiset firmojen teettämät Teemat kuvastoksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Toivottavasi löydän ainakin puuttuvat Royal Canin -mukit, niitä on vielä 4 eri väristä noiden minulla jo olevien lisäksi. Olisi todella mielenkiintoista nähdä kaikki Teema-kuviot ja -kuosit yksissä kansissa. Olisi myös kiva päästä tutkimaan näitä kaappeja: https://www.instagram.com/p/BgviiBalQBg/?utm_source=ig_web_copy_link
  Hänellä on aikamoinen Teema-kokoelma!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground