3 UUTTA TEEMA-MUKIA

23 huhtikuuta 2024

Kolme Teema-mukia rottinkitarjottimella.
Aika päivittää Teema-mukikokoelman kuulumisia. Kokoelmaan on liittynyt kolme uutta mukia.

Kaksi Teema-mukia rottinkitarjottimella.

Ensimmäisenä näistä kolmesta lempparini – Miira Zukalen kuvittama Hetkiä Torilla -muki. Mukia on valmistettu vuosina 2014–2015. Samaan sarjaan kuuluu kolme muutakin mukia ja nekin kiinnostelisi. Tykkään kovasti Miiran kädenjäljestä ja mukien kuvituksien aiheet ovat kivat –  kuvattuna on Hetkiä Vesillä, Mökillä ja Metsässä.

Kaksi Teema-mukia rottinkitarjottimella.
Hetkiä Torilla -muki löytyi Turun Kirppis-Center Manhattanilta 18 euron hintaan.

Kaksi Teema-mukia rottinkitarjottimella.
Toisena esittelyssä on Heini Riitahuhdan suunnittelema Bysantti-muki violettina tai ilmeisesti virallisesti väri on punainen. Muki löytyi Kyläsaaren Kierrätyskeskuksesta hintaan 3,20. Ei hassumpaa, mm. Torissa pyyntihinnat tästä mukista ovat varsin paljon korkeampia.

Kolme Teema-mukia rottinkitarjottimella.
Kyläsaaresta löytyi myös ryhmän kolmas muki – Aalto-yliopiston mainosmuki. Mukissa on pelkistetty kuviointi: punainen kysymysmerkki, keltainen ympyrä, musta A-kirjain ja sininen ruksi. Tavallaan kiva, mutta jotenkin kuitenkin vähän tylsä tai outo tai liian mainosmainen, en oikein osaa päättää.

Kolme Teema-mukia rottinkitarjottimella.
Muki oli halpa, se kustansi vain 80 senttiä ja löytyi myös Kyläsaaren Kierrätyskeskuksesta. Kovin paljon enempää en olisi mukista maksanut, se ei oli niin kiva, mutta noin halpaan hintaan se liittyi kokoelmaani.

Musta kissa ja kolme Teema-mukia rottinkitarjottimella.

Catsistent auttoi kuvauksessa. Kuvassa oleva kori on ihan viimeaikaisia ilmaislöytöjä Kyläsaaresta. Paksua puuvilla-pellavaa (?) oleva keittiöliina löytyi myös Kyläsaaren ilmaisosastolta, ehkä kuukausi pari sitten. Se on todella laadukas ja erittäin hyvässä kunnossa. Samanlaisia oli tarjolla pari muutakin, mutta likaisina. Muuten (hyvät) ilmaisaarteet ovat olleet viime aikoina vähissä. Ehkä ihan hyvä niin, aika pajon kaikkea on kotiin kertynytkin.

Olisiko näistä joku lähtenyt sinun mukaasi?
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Sinulla on jo aika kattava valikoima erilaisia Teema-mukeja. Tee joskus niistä postaus ryhmäkuvineen ja kokonaismäärä. Jokainen noista mukeista olisi lähtenyt mukaani.
  Ystäväni käy useamman kerran viikossa Finnoon kierrätyskeskuksessa. Töidensä puolesta se on hänelle mahdollista. Oven takana on oltava heti niiden avautuessa, sillä ilmaispaikassa parhaat viedään nopeasti päältä. Ystävä on taitava ompelija. Hän kerää mielellään kotimaisten suunnittelijoiden ja brandien kankaita. Yllättävän usein hän niitä löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hyvä idea! Pitääkin toteuttaa yhteiskuva jossain vaiheessa.

   Ilmaistavarat lähtevät todella nopeasti, siellä on kyllä osattava olla oikeaan aikaan. Kyläsaaressa on eräs mies, joka on lähes päivittäin siellä kärkkymässä ja päivystää tunteja. Hän on varustautunut nokkakärryillä ja useilla Ikea-kasseilla. Tuskin ihan oman käyttöön menevät...

   Poista
 2. Nykyään, kun näen näitä kuvioituja Teemoja kirpparilla, niin tulet mieleeni! Tuo Bysantti on omaan silmään näistä ihanin. Mä olen vasta kerran (!) bongannut ilmaisosastolta jotakin, pitäisi varmaan enemmän katsella sielläkin tavaraa. Toki tavaraa kertyy vähän liikaa mulle muutenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Yritän hillitä Teemojen keräystä, mutta välillä se on kovin vaikeaa. Yritän pitäytyä vain niissä, joista todella pidän (paitsi tuo Aalto-muki:D).

   Ilmaisosastolla on oltava juuri oikean aikaan, että tekee löytöjä. Viimeiseen pariin kuukauteen on ollut aika hiljaista sillä rintamalla. Ehkä myös lajittelijat vaikuttaa, mitä tavaraa menee myyntiin, ehkä nyt on tarkempia tyyppejä duunissa.

   Poista
 3. Hetkiä torilla on ihana, toivottavasti löydät sille kaikki kaveritkin:)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground