KOTI JA KEITTIÖ 1-2/09.

24 tammikuuta 2009

Aiemmin marisin Deko-lehdestä, nyt tarkastelussa on uusin Koti ja keittiö -lehti {1-2/2009}.


Lehden kansi lupaa: "NEROKAAT NELIÖT - 7 kotia max 51 m² - 39 sivua!" Taas haksahdin lupaukseen pienistä neliöistä ja nappasin lehden mukaan. Tällä kertaa nerokkaat neliöt -lupaus lunastetaan. Yksi asunnoista on 20 m², toinen 30 neliötä, kolmas 37 m² ja loput neljä asunta lähempänä viidenkymmenen neliön kokoa. Kerrankin esittelyssä oli parinkymmenen neliön koti ja vielä Suomesta! Toki samaa koko luokkaa olevia asuntoja olisi voinut olla enemmänkin, mutta tämä jo helpotti tuskaani.

Kaksoisnumero oli muutenkin mielestäni muhkea. Ensin sai lukea normaalit kodit, ruoka- ja matkajutut ja sitten vielä päälle oli monta sivua kauniita pikkukoteja. Olen ollut tämän viikon flunssassa ja päivänä eräänä luin lehteä sängyssä potilaana tuntui, että ihania pikkokoteja vain riittää ja riittää... Harvoin tuntee näin, yleensä lukeminen loppuu liian aikaisin. Toki nytkin olisin voinut lukea vielä lisää...

Kunnon kylkkäritarjous tiskiin, niin voisin olla hyvinkin helposti houkuteltavissa. Luhdan koristetyynynpäälliset eivät kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground