MARI-VAAKA.

16 tammikuuta 2009

Tämän viikkoinen piipahdus Pelastusarmeijan kirpputorilla tuotti tämän tuloksen:

Vaa´an.


Olen jo jonkin aikaa katsellut vastaavia vaakoja kirpputoilla. Vaakoja on kyllä löytynyt, mutta niiden hinnat ovat olleet mielestäni tähtitieteellisiä. Tähtitieteellisiä ehkä siksi, että muutama vuosi sitten bongasin yhden 5 euron hintaan. Vaaka oli merkkiä Marianne ja mietin sitä lahjaksi samannimiselle ystävälle. En sitten kuitenkaan ostanut. Sen jälkeen kaikki yli 15 euron arvoiset puntarit ovat olleet liian tyyriitä. Tämä kaunokainen maksoi 8 euroa, onneksi kirpparilla oli kaikki 50% alennuksessa, joten maksoin tästä vain 4 euroa.

Vanhemmillani on ollut "aina"samanlainen vaaka. Sillä on punnittu leipomuksia varten aineksia ja seurattu neljän pienen kissavauvan painonkehitystä. Kotonani on uudehko, retrohenkinen vaaka. Tällä pystyy punnitsemaan raskaampiakin esineitä ja ehkä onnistuisin mittaamaan Kissani painon tällä... Tosin vielä en ole saanut taarattua vaakaa. Kovasti olen muisteellut miten se kotona tehtiin, mutta vielä ei ole onnistunut.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen vaaka eikä tosiaan paha hinta :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä :) , vielä kun saisin sen toimimaan. Puhelu vanhemmillekaan ei tuottanut tulosta. Heidän vaakansa on sittenkin vähän erilainen tämä minun.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground