ORAVASUKLAATA, NAM!

24 maaliskuuta 2009

Satuin maaliskuun alussa lueskelemaan Jutan blogia. Hän kirjoitti häätunnelmista ja esitteli aivan ihanan hääkarkkki-ideansa. Minä hölmö sitten klikkasin linkkiä ja eksyin Bake it Pretty -nettikaupan sivuille. Ehdin vain hetkisen katsella tuotteita, kun olinkin jo silmänräpäyksessä tehnyt tilauksen. Parissa viikossa kotiin saapuivat mm. nämä orava-karkkimuotit. Viikonloppuna sitten piti testailla niitä.


Muotteja on kahta erilaista mallia, pieniä ja isoja oravia. Isommissa on paikat tikuille, jos haluaa tehdä tikkareita!


Sulatin suklaata, sulaneen mönjän lusikoin pieneen muovipussiin. Pussin kulmasta napsaisin palan pois ja sitten pursottelemaan!


Assistentti tietenkin valvoo vieressä!Sitten vain odotellaan suklaan jähmettymistä. Laiton muotit jääkaappiin nopeuttaakseni valmistumista.


Tadaa! Valmiita oravanamusia. Joihinkin laitoin silmän paikalle vaaleanpunaisen nonparellin, mutta ne hukkuivat suklaamassaan. Pitäisi olla joku isompi kokoinen juttu, karkki tai kakunkoriste.


Tein nämä suklaakurret leivontaan tarkoitetusta suklaasta, joka ei hirveästi hivele makuaistiani. Nyt onkin jo suunnitteilla yhtä ja toista kokeilua...

2 kommenttia:

  1. Hei, hienoja oravia tuli, näyttää oikein herkuilta :) Ompelemasi outo orava on myös tosi suloinen!

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground