PELTIPURKKIKOKOELMAA osa 8.

19 maaliskuuta 2009

Taas vaihteeksi jatkoa peltipurkkien esittelyyn. Tämän purnukan olen ostanut n. 5-6 vuotta sitten Turusta. Liikkeen nimi oli Lemongrass ja toimi silloin vielä Forum-kauppakeskuksessa. Sittemmin liike on ainakin kahdesti muuttanut osoitettaan. Nopea googletus paljasti liikkeen olevan edelleen voimissa. Purkin ostohetkellä kauppa oli suuri suosikkini, myöhemmin {muuttojen myötä} kaupan valikoima tylsistyi ja tasapäistyi muiden sisustusliikkeiden kanssa.

Tämä purkki oli ihan pakko saada. Purkin oston aikaan rrrrakastin pläkkipeltiä. Edelleenkin pidän siitä, mutta silloin todellakin piti saada kaikki pläkkipeltitavarat. Niitä oli onneksi silloin huonommin saatavilla ja valikoimat suppeampia.

Purkissa on ihastuttavat yksityiskohdat: sisällön paljastavalle lapulle paikka, kannessa lasi, josta näkee purkin sisällön ja kannensaranassa olevassa pidikkeessä roikkuva lusikka. Niin ihanan krouvia! Purkki on kuin tehty kahville, mutta valitettavasti se lupaavasta "cookies"-lapusta huolimatta on tyhjillään. Olen vähän unohtanut sen hyllyyn muiden purkkien taakse piiloon.

Mitähän sinne laittaisi?

{koko: halkaisija 11,5 cm x korkeus 14,5 cm, lusikan pituus 12,5 cm}

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground